Koirapäiväkoti

Jos olet kiinnostunut koirapäiväkoti paikasta kts. kohta  Ota yhteyttä 
Lue enemmän Hinnat  & Ajanjakso
Lue enemmän Ehtomme  ennen koiran tuloa koirapäiväkotiin

Sisällä

Sisällä panostamme rauhalliseen ja harmoniseen oloon
Koirasi on 1-5 koiran kanssa huoneessa yhdessä, käytössämme neljä eri huonetta.
Jokainen huone on 15-20m2, korkealla sijoitetulta ikkunoilta saadaan päivävaloa.
Kesäisin huoneet ovat mukavan vilpoisia, talvella mukavan lämpimiä. Matalien väliseinien ansiosta henkilökunnalla on helppo valvoa koiria.

Koirat ovat ensisijaisesti sijoitettu huoneisiin koon mukaan, mutta myös aktivointitarpeen mukaan. Stressin vähentämiseksi meillä on kiinteät ryhmät, koirien ei tarvitse tutustua uusin koiriin joka päivä, vaan tapaavat samat tutut kaverukset.

Avoimien tilaratkaisujen ja aina sisällä olevan vähintään yhden henkilön takia, näemme ja kuulemme koirasi, koirasi ei koskaan jätetä yksin.
Huoneissa on sohvia, tuoleja ja erilaisia petiä sekä peitteitä missä koirat voivat levätä.

Ulkona

Panostamme turvallisuuteen lenkkeilyn aikana. Koira ei saa tervehtiä muita koiria eikä ihmisiä.

Meillä on ihania erilaisia kävelyreittejä, kuten viiden minuutin kävelymatka Keskuspuistoon jossa on ihania metsäalueita, poluilla kallioilla ja pienellä purolla. Pirkkolaan voimme kävellä n. 10:ssä minuutissa, siellä voimme lenkkeillä ja aktivoida koirasi pitkin päättömättömiä polkuja. Koirapäiväkodissamme Maunulassa voimme antaa koirallesi aktiivisen sosiaaliharjoituksen.

Meillä koirasi viettää 1,5-2,0 h ulkona riippuen koiran tarpeesta ja omistajan toiveesta.
Emme ulkoiluta koirat yhdessä ryhmässä yhtäaikaa, vaan keskitymme yksilöön, on tärkeätä että juuri sinun koirasi on keskipisteessä ja saa sille parhaiten sopivan  aktivoinnin ja stimuloinnin. Ollessamme ulkona keskitymme koiraasi 100 prosenttisesti, eri aktiviteetit mitä metsä tarjoaa, etsiä namut lumessa tai mustikanpensaiden alta, hyppiä kiville, kävellä kaatuneita puurunkoja pitkin tai alitse, kaivaa kuoppia. Harjoitellaan päivittäistä tottelemista, koirallasi pitää olla hauskaa ulkona. Tietenkin ulkoilutukseen pitää kuulua tavallinen lenkkeily sisältäen paljon nuuskimista.

Joskus menemme hyvien koirakavereitten kanssa yhdessä yhteen koiratarhaan neljästä lähellä olevista. Täällä koirat voi leikkiä tai purkaa energiansa yhdessä kahden-kolmen parhaan kaverinsa kanssa jotka muuten vain kävelee ja nuuskii teitä pitkin, tämä vain jotta voidaan olla yhdessä. Kaikki tämä jotta koirasi saisi vaihtelua päivärutiiniin.

Lämpiminä kesäpäivinäkin ollaan ulkona 1-2 h / päivä, mutta silloin otetaan vähän rauhallisemmin ja rapsutetaan ja silitellään. Voimme istahtaa varjoisaan paikkaan mustikanpensaissa tai puun alle, nautimme linnunlaulusta ja annamme koirallesi mukaan otettua raikasta vettä ja namusia.

Kävelyn jälkeen koirat suihkutetaan ja kuivataan mikäli ovat likaiset ja märät.
Koirat jotka ruokitaan saavat ruokansa.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå