Hunddagis

Ansökan om dagisplats under fliken kontakt
Läs mer om Priser & Tider
Läs mer om Krav & Nödvändiga vaccinationer inför dagisstarten

Inomhus

Vi satsar på en lugn och harmonisk inomhusmiljö
Din hund vistas i ett av våra 4 rum tillsammans med 1-5 andra hundar.

Varje rum är 15-20 kvm. som får dagsljus från högtbelägna öppningsbara fönster. Om sommaren är det svalt och skönt , om vintern behagligt varmt. Genom halvväggar har personalen god uppsikt över hundarna.

Hundarna är främst indelade efter storlek, men även efter aktivitetsbehov. För att minska stress har vi fasta grupper, så att hundarna inte behöver presenteras för nya hundar varje dag utan träffar samma kompisar.

Tack vare vår öppna planlösning samt att vi alltid har minst en ordinarie personal inne så ser och hör din hund oss, din hund lämnas aldrig ensam. Rummen är inredda med soffor, fåtöljer och olika bäddar och filtar för din hund att vila på.

Utomhus

Vi lägger stor vikt vid säkerhet under våra promenader. Din hund får inte hälsa på utomstående hundar eller människor

Vi har härliga varierande promenadstråk såsom 5 min gångtid till Centralparken med underbara skogsområden med otaliga stigar, berg och små bäckar. Till Britas tar det ca 10 min där kan vi traska och aktivera din hund längs ändlösa strövområden. I Månsas där vi har vårt dagis kan vi ge din hund aktiv social träning.

Hos oss får din hund 1,5-2,0 vistelse utomhus, beroende på din hunds behov och ägarens önskemål.

Vi går ej ut med en hel hop hundar samtidigt utan vi framhåller individen,det är viktigt att just din hund skall stå i centrum och får den aktivitet och stimulans som passar den bäst. När vi är ute då ägnar vi din hund 100% med olika aktiviteter som skogen erbjuder, leta godis i snön eller i blåbärsriset, hoppa på stenar, balansera på eller krypa under fallna trästammar. Gräva gropar. Träna vanlig vardagslydnad, din hund skall ha det roligt att vara ute.

Det är klart att även vanlig promenad med mycket snus skall ingå.

Ibland kan vi gå med några goda hundkompisar till en av dom 4 närbelägna rastgårdarna. Där de kan leka och springa av sig eller ibland ett gäng om 2-3 bästa hundkompisar som bara lufsar lugnt längs promenadvägarna och snusar, bara för att göra något tillsammans. Allt för att din hund skall få lite variation.

Under heta sommardagar då är vi även ute 1-2h/dag, men tar det lite lugnare då får din hund mycket kel och kravs. Sätter oss på en skuggig plats i blåbärsriset eller under ett träd och bara njuter av fågelsång och bjuder din hund på medtaget friskt vatten och lite godis.

Efter promenaden duschas och torkas alla hundar om de är blöta och smutsiga. De hundar som skall ha mat får sin middag.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå