Hoitosopimus

Hoitosopimuksen sopimusehdot

Sopimuksen allekirjoittaja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja sopimusehtojen täyttymisestä omalta osaltaan. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimuksen ehtoja.

Maksut määräytyvät hinnaston mukaan. Pidätämme oikeudet hinnaston muutoksiin. Maksut suoritetaan jälkikäteen laskulla, maksuaika on seitsemän (7) päivää. Mikäli maksua ei ole suoritettu ajoissa, on hoitolalla oikeus olla ottamatta lemmikkiä hoitoon.

Hoitola ei ole velvollinen ottamaan hoitoon lemmikkiä jolla on juoksut tai mikäli epäillään, että lemmikki on sairas, loukkaantunut tai kantaa tartuntaa.

Mikäli hoitola suljetaan remontin, tartunnan, henkilökunnan sairauden tai loman ajaksi, mitään maksuja ei peritä tältä ajalta.

Lemmikki vastaanotetaan ja luovutetaan hoitolasta ainoastaan eläimen omistajalle tai tämän ilmoittamalle varayhteyshenkilölle. Näistä tahoista poikkeavat lemmikin tuojat tai noutajat tulee ilmoittaa etukäteen.

Mikäli lemmikki sairastuu, vahingoittuu, katoaa tai kuolee hoitolan tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena, on asiakkaalla oikeus todellisten välittömien kustannusten suuruiseen korvaukseen. Hoitolalla on vastuuvakuutus.

Hoitola vakuuttaa hoitavansa sopimuksen kohteena olevaa lemmikkiä sopimuksessa sovitulla tavalla.

Mikäli lemmikki todetaan aggressiiviseksi, hoitolalla on oikeus purkaa sopimus välittömästi. Mikäli lemmikin aggressiivisuus ilmenee kesken hoidon, hoitolalla on oikeus mukauttaa lemmikin hoitoa hoitoajan aikana muiden lemmikkien ja lemmikin turvallisuuden takaamiseksi.

Tämä sopimus voidaan purkaa molempien osapuolien taholta ensimmäisen kuukauden aikana lemmikin sopeutumisvaikeuksien takia. Sopimuksen purkutilanteessa lemmikin omistaja on velvollinen maksamaan hinnaston mukaisesti purkua edeltävästä hoidosta.

Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että hoitolassa annetaan tavanomaiseen, ammattimaiseen lemmikin hoitamiseen liittyvää hoitoa ja hoito toteutetaan kohtuullisesti odotettavalla asiantuntemuksella ja huolellisuudella.

_____________________________________________________________________________________________________

Asiakkaan velvollisuudet

Eläimellä on Eviran kulloinkin voimassa olevien suositusten mukaiset voimassaolevat rokotukset. Rokotustodistus on esitettävä.

Eläimellä ei ole hoitojaksolle tullessaan tiedossa olevia tarttuvia tauteja. Hoitola ei vastaa mahdollisista tartunnoista.

Koiran on oltava ulkoilutettu ennen hoitolaan tuloa.

Omistaja tuo koiralle asianmukaiset ja ehjät ulkoiluvarusteet. Hoitola ei vastaa koiran varusteiden hajoamisesta tai sopimattomien varusteiden vuoksi aiheutuneista vahingoista.

Omistajan on kerrottava, mikäli eläimellä on erityisiä käyttäytymistapoja.

Mikäli lemmikki sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, on hoitolalla oikeus viedä se eläinlääkäriin hoidettavaksi. Hoitola ottaa yhteyttä asiakkaaseen välittömästi tai hänen nimeämäänsä varahenkilöön, mikäli asiakasta ei tavoiteta. Hoitolalla on oikeus veloittaa eläinlääkärihoidosta ja lääkityksestä aiheutuvat todelliset kulut sekä voimassa olevan hinnastonsa mukaiset kuljetusmaksut, mikäli käynti johtuu hoitolasta riippumattomista syistä.

Mikäli lemmikkiä ei noudeta sovittuna ajankohtana eikä uutta ajankohtaa ole sovittu, hoitolalla on oikeus toimia kuin eläin olisi löytöeläin. Kustannuksista vastaa asiakas.

Asiakas vastaa täysimääräisesti eläimen aiheuttamista esine-, henkilövahingoista ja sen hoidossa oleville muille eläimille aiheuttamista vahingoista sekä muista vahingoista paitsi, milloin vahinko on aiheutunut hoitolan huolimattomuudesta tai tahallisuudesta. Suosittelemme, että lemmikillä on oma vakuutus voimassa hoitojakson aikana.

_____________________________________________________________________________________________________

Haku- ja tuontiajat arkisin: 7-9.30 ja 15-18

Sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella haku/tuonti +5-10€ (katso hinnasto).

On erittäin tärkeää, että sovituista ajoista pidetään kiinni, jotta voimme noudattaa aikatauluamme.

_____________________________________________________________________________________________________

Peruutukset

Peruuttamatta jätetystä hoidosta veloitetaan täysi hinta.

Peruutus tulee tehdä aina tekstiviestillä.

Päivähoidon varaus tulee peruuttaa 3 vrk ennen hoidon alkua muutoin perimme peruutusmaksua puolet hoitomaksun hinnasta.

Päivittäin päivähoidossa olevien peruutusaika on 2vrk.

Alle viikon mittaisen vuorokausihoidon peruutusaika 7vrk.

Yli viikon mittaisen vuorokausihoidon peruutusaika 14vrk.

Emme peri peruutusmaksua, jos asiakas sairastuu tai joutuu onnettomuuteen. (Peruutuksen yhteydessä esitettävä lääkärintodistus).

_____________________________________________________________________________________________________

Lemmikin hoitoon sisältyy

Yhteinen huone sopivien koirakaverien kanssa ja oma makuupaikka.

Ruokinta omistajan ohjeiden mukaan, lemmikin omalla ruoalla.

Koiran ulkoilutus päivähoidon aikana vähintään kaksi kertaa ja vuorokausihoidon aikana vähintään kolme kertaa päivässä. Hoitoon sisältyy yksi pidempi lenkki ja muut lenkit ovat lyhyempiä. Päivähoitokoirien ulkoilutukset tapahtuvat kello 10-15 välillä.

Lemmikin aktivointi ja virikkeistäminen tapahtuu lenkin aikana ja/tai sisällä aktivointihuoneessa.

Mahdollisuuksien mukaan leikki koirapuistossa vapaana muiden hoidossa olevien koirien kanssa omistajan suostumuksella.

Huoneen siivous päivittäin sekä aina tarvittaessa.

Erikseen sovitut lisämaksulliset palvelut.

_____________________________________________________________________________________________________

Henkilötiedot

Hännänheiluttajat käsittelee asiakkaan henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå