Tietoa meistä

Päiväkodin omistajat Laura ja Henna:
Olemme tietysti Hännänheiluttajien parhaat ystävät ja super tiimi! Molempia meitä yhdisti yhteinen unelma, joka on työskennellä eläinten parissa. Mikä parasta, huomasimme, että täydennämme tiedoilla, taidoilla, persoonilla hyvin toisiamme. Onneksemme tiemme, aika ja ajatukset kohtasivat, näinpä yhdistimme voimamme ja lähdimme rakentamaan päiväkotia uudelleen, aikaisemman omistajan jäätyä eläkkeelle.


Lauraa kuvaa hyvin järjestelmällisyys, rauhallisuus ja lempeys. Lauralla on pitkä kokemus eläinten hoitoalalla, sekä kotoa löytyy myös karvakuonoja (kolme sekaroituista koiraa Chita, Latte & Mocca), jotka ovat myös mahtavia persoonia kaikki. Hennaa taas kuvaa eloisuus, iloisuus, lämminhenkisyys. Hennakin työskenteli Hännänheiluttajissa ennen yrittäjiksi ryhtymistä, sekä perheessä on aina ollut koiria. Rakkaana lemmikkinä kotoa löytyy veikeä tapaus Hollanninpaimenkoira Dobby, lempinimeltään Nipsu.


Meitä molempia yhdistää tarvittava jämäkkyys, sekä tietysti huolehtivaisuus ja rakkaus eläinten hoitoa kohtaan. Meidän tärkeimpiä arvoja joita haluamme nostaa esiin on ennen kaikkea eläinten hyvinvointi, kuuntelu, ymmärtäminen. Päiväkodin arvoja kuvaa: sosiaalisuus, aktivointi, yksilöllisyys & positiivisuus. Teemme kaikkemme Hännänheiluttajien eteen. Meiltä löytyy aina lämpöä ja rakkautta. Aikaa huomioinnille ja rapsutuksille. Lemmikkisi on tärkein ja lämpimästi tervetullut meille hoitoon.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå