Päivähoito

Hoidamme koiraasi rakkaudella sinun työpäiväsi, pidemmän kauppareissun tai vaikka remontin ajan. Hoitola on häkitön ja kodinomainen, jossa koirat viettävät aikaa yhdessä sopivan kokoisissa ryhmissä. Koirien aktivoinnin on päivän aikana tarkoitus tapahtua aktivointihuoneessa, koirapuistossa tai ulkoilutuksen aikana. Keskeisin asia työssämme on koirien hyvinvointi. Se pitää sisällään luotettavan perushoidon, riittävästi virikkeitä ja sosiaalisen päivän koirakavereiden seurassa turvallisessa ja stressittömässä ympäristössä.

Sisällä

Panostamme rauhalliseen ja harmooniseen sisällä oloon
Koirasi on huoneessa yhdessä 1-5 koiran kanssa, käytössämme on 5 huonetta, joista 1 on isompi aktivointi huone. Huoneet on juuri tammikuussa remontoitu ja uudistettu sekä kooltaan 6-20m².

Kesäisin huoneet ovat mukavan vilpoisia, talvella mukavan lämpimiä. Matalien väliseinien ansiosta henkilökunnan on helppo valvoa koiria.

Koirat on ensisijaisesti sijoitettu huoneisiin koon mukaan, mutta myös aktivointitarpeen mukaan. Stressin vähentämiseksi meillä on kiinteät ryhmät, koirien ei tarvitse tutustua uusin koiriin joka päivä, vaan tapaavat samat tutut kaverukset. Huomioimme koirien tarpeet yksilöllisesti kuten aktivoinnin ja levon tarvittavat määrät hoitopäivän aikana. Koirat saavat paljon rapsutuksia, lämpöä ja rakkautta meiltä hoitajilta, sekä tietysti koiraystävien seuraa.

Sisällä ollessa rauhallisempia leikkejä, jonka jälkeen lepohetki.

Huoneissa on sohvia, tuoleja ja erilaisia petejä missä koirat voivat levätä, joten koiran omia petejä ei tarvitse ottaa mukaan vaan kaikki löytyvät meiltä.

Ulkona

Meillä on ihania erilaisia kävelyreittejä, kuten viiden minuutin kävelymatka keskuspuistoon. Käymme keskuspuistossa ulkoilemassa, josta löytyy ihania polkuja ja mukavia paikkoja, jossa aktivoimme koiria lenkin aikana. Teemme mm. namien etsintää hajuharjoituksena puihin yms piilotettuna. Se on erittäin hyvää aktivointia kun koiran aivot pääsevät työhön.

Olemme kannustavia ja ohjaamme koiria positiivisen ajatusmallin kautta. Ulkona ollessa erilaisia aktivointileikkejä koiran yksilöllisyys huomioiden. Lähikoirapuistossa käymme koirakaverusten kanssa leikkimässä.

Haluamme päivistä monipuolisia, mutta selkeitä. Ennenkaikkea koirien hyvinvointi, rapsutukset ja lämminhenkinen ilmapiiri.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå