top of page

Koirahieronta

Tarjoamme hierontapalvelut yhteistyössä koulutettujen hierojien kanssa
Katri ja Riikka hierovat:
Lauantaisin klo 10-14
Kysy hieronta-aikoja arkisin
HINNASTO - Katri
60min / 65€
45min / 50€

30min / 35€
HINNASTO - Riikka
60min / 65€
45min / 55€

30min / 35€

Katri

Olen valmistunut koirahierojaksi Tampereen Koirakuntosalilta maaliskuussa 2021. Koulumme pääkouluttajina toimivat Kirsi Piispanen (eläinfysioterapeutti ja Koirakuntosalin toimitusjohtaja) sekä Samuli Sairiala (purentaelimistön toimintahäiriöiden hoitoon erikoistunut EAT koulutettu hieroja). Opiskeluun kuului yksityiskohtainen ja perusteellinen anatomian opiskelu, joka kattaa niin luuston, lihaksiston, kuin hermostonkin osa-alueet. Lisäksi opinnot sisälsivät paljon monipuolista käytännön harjoittelua erilaisia hierontatekniikoita käyttäen. Erityisen tärkeä osa opiskelua oli harjaantuminen erirotuisten ja erityyppisten koirien oikeanlaiseen ja ammattimaiseen käsittelyyn.

 

Kipinän hierontaopiskeluun minulle antoi yksitoistavuotias borterterrierini Sisko, jolla todettiin pari vuotta sitten spondyloosa.

 

Jokainen koira-asiakkaani on ollut omanlaisensa erilaisine vaivoineen. Karvaisista asiakkaistani on tullut jo nyt minulle valtavan tärkeitä ja olenkin saanut hoitaa niin sporttisia agilitykoiria kuin metsässä lenkkeileviä kotikoiria. Loppuvuoteen 2021 mennessä olen hieronut useita satoja erilaista koiraa erilaisine tarpeineen.

 

Hieronta vaatii hyvää kosketusta ja tuntoherkkyyttä perinpohjaisen anatomian tuntemuksen lisäksi. Ne ovatkin minun erityisvahvuuksiani, joista saan varmasti osaltaan kiittää mummiani, jolta uskon perineeni nämä hierontatyössä tärkeät lahjani, sillä mummini oli pidetty hieroja eläessään. Nyt pääsen työstämään tätä osaamistani koirahierontaopintojen kautta. Uskon vahvasti hieronnan auttavan nelijalkaisia ystäviämme hyvän elämänlaadun ylläpitämisessä, tai jopa sen parantamisessa.

Katri

Riikka

Valmistuin keväällä 2021 koirahierojaksi Tampereelta Koirakuntosalilta.

Oman urheilutaustan kautta minulle on tullut vahva ymmärrys siitä, kuinka tärkeää lihashuolto liikkuvuuden ja yleisen hyvinvoinnin kannalta on. Olen aina urheillut monipuolisesti eri lajeja ja nykyään ykköslajina on kuntosalitreeni. Omat kokemukset hieronnan vaikutuksesta elämänlaadun parantajana ohjasivat opiskelemaan koirahierojaksi. Kotoa löytyy oma rakas neljävuotias Jack Russell-terrieri Juhis, joka osaltaan vaikutti päätökseen.

 

Minulla on vahva asiakaspalvelutausta ja sekä koirat että ihmiset viihtyvät kanssani. Saan rakennettua luottamuksen nopeasti koiran kanssa. Olen empaattinen ja positiivinen ihminen, kuuntelen asiakasta. Toimin aina asiakkaiden ehdoilla.

 

Tähän mennessä olen hieronut satoja koiria; kotikoiria, kilpakoiria, näyttelykoiria. Jokainen koira on ainutlaatuinen erilaisine tarpeineen. Hyödynnän hieronnassa vahvaa anatomian tuntemustani.


Toivotan kaikki koirat lämpimästi tervetulleiksi hoitoon.

Riikka

bottom of page