Tietoa meistä

Päiväkodin omistajat:

Olemme tietysti Hännänheiluttajien parhaat ystävät ja super tiimi! Molempia meitä yhdisti yhteinen unelma, joka on työskennellä eläinten parissa. Mikä parasta, huomasimme, että täydennämme tiedoilla, taidoilla, persoonilla hyvin toisiamme. Onneksemme tiemme, aika ja ajatukset kohtasivat, näinpä yhdistimme voimamme ja lähdimme rakentamaan päiväkotia uudelleen, aikaisemman omistajan jäätyä eläkkeelle.


Lauraa kuvaa hyvin järjestelmällisyys, rauhallisuus ja lempeys. Lauralla on pitkä kokemus eläintenhoitoalalta, eläintenhoitajan koulutuksen myötä, sekä kotoa löytyy myös karvakuonoja (kolme sekaroituista koiraa Chita, Latte & Mocca), jotka ovat myös mahtavia persoonia kaikki. Me kummatkin työskentelimme Hännänheiluttajissa ennen yrittäjiksi ryhtymistä. Hennaa taas kuvaa eloisuus, iloisuus ja lämminhenkisyys. Rakkaana lemmikkinä kotoa löytyy veikeä tapaus Hollanninpaimenkoira Dobby, lempinimeltään Nipsu.


Meitä molempia yhdistää tarvittava jämäkkyys, sekä tietysti huolehtivaisuus ja rakkaus eläinten hoitoa kohtaan. Meidän tärkeimpiä arvoja joita haluamme nostaa esiin on ennen kaikkea eläinten hyvinvointi, kuuntelu ja ymmärtäminen. Päiväkodin arvoja kuvaa: sosiaalisuus, aktivointi, yksilöllisyys ja positiivisuus. Teemme kaikkemme Hännänheiluttajien eteen. Meiltä löytyy aina lämpöä ja rakkautta sekä aikaa huomioinnille ja rapsutuksille. Lemmikkisi on tärkein ja lämpimästi tervetullut meille hoitoon.

Henna

Laura

Nipsu

Chita

Latte

Mocca

YHTEYSTIEDOT

info@hannanheiluttajat.fi

0505613684

Rajametsäntie 29-31

00630 Helsinki 

- H rappua vastapäätä

Y-tunnus 3095334-7

  • Instagram
  • Facebook
HAKU- ja TUONTIAJAT arkisin 8-9:30 & 
15-17.30 (Sovitusti 7-18)

 

SEURAA MEITÄ

 

SIJAINTI