top of page

Tietoa meistä & yrityksestä

Päiväkodin omistajat:

 

Laura on tällä hetkellä äitiyslomalla.

Lauraan saat yhteyden laittamalla sähköpostia laura@hannanheiluttajat.fi

Vastaukset 7vrk sisällä.

Päiväkodin hoitajat: Nina, Eva ja Bettina.

Laura & Henna:

Olemme tietysti Hännänheiluttajien parhaat ystävät ja super tiimi! Molempia meitä yhdisti yhteinen unelma, joka on työskennellä eläinten parissa. Mikä parasta, huomasimme, että täydennämme tiedoilla, taidoilla, persoonilla hyvin toisiamme. Onneksemme tiemme, aika ja ajatukset kohtasivat, näinpä yhdistimme voimamme ja lähdimme rakentamaan päiväkotia uudelleen, aikaisemman omistajan jäätyä eläkkeelle.


Lauraa kuvaa hyvin järjestelmällisyys, rauhallisuus ja lempeys. Lauralla on pitkä kokemus eläintenhoitoalalta (vuodesta 2016), eläintenhoitajan koulutuksen myötä, sekä kotoa löytyy myös karvakuonoja (kolme sekaroituista koiraa Chita, Latte & Mocca), jotka ovat myös mahtavia persoonia kaikki. Me kummatkin työskentelimme Hännänheiluttajissa ennen yrittäjiksi ryhtymistä. Hennaa taas kuvaa eloisuus, iloisuus ja lämminhenkisyys.


Meitä molempia yhdistää tarvittava jämäkkyys, sekä tietysti huolehtivaisuus ja rakkaus eläinten hoitoa kohtaan. Meidän tärkeimpiä arvoja joita haluamme nostaa esiin on ennen kaikkea eläinten hyvinvointi, kuuntelu ja ymmärtäminen. Päiväkodin arvoja kuvaa: sosiaalisuus, aktivointi, yksilöllisyys ja positiivisuus. Teemme kaikkemme Hännänheiluttajien eteen. Meiltä löytyy aina lämpöä ja rakkautta sekä aikaa huomioinnille ja rapsutuksille. Lemmikkisi on tärkein ja lämpimästi tervetullut meille hoitoon.

Hännänheiluttajat

  • Perustettu vuonna 2006

  • Uudet omistajat vuonna 2020

  • Tilat uudistettu keväällä 2021

  • Haluamme korostaa ympäristöystävällistä toimintaa - käytämme ekologista sähköä ja kaikki huonekalumme ovat käytettynä saatuja - teemme kierrätysmateriaaleista leluja

  • Arvoihimme kuuluu ekologisuus, kotimaisuus ja koirayksilön tarpeiden huomiointi

Hännänheiluttajien vakituinentyöntekijä ja osaomistaja Henna

Henna

Hännänheiluttajien vakituinentyöntekijä ja osaomistaja Laura

Laura

Lauran koirat Mocca, Chita ja Latte

Chita

Latte

Mocca

bottom of page