top of page

Töihin meille

Työpaikka

 

VUOROKAUSIHOITAJAT

Hännänheiluttajat etsii vuorokausihoitajia toimimaan yhteistyössä kanssamme. Etsimme tällä hetkellä henkilöitä

joilla on kokemusta haastavemmista koirista ja pystyvät ottamaan kotiinsa hoitoon myös isoja koiria.

Lue lisää postauksestamme

KOIRANHOITAJAT 2024

Hännänheiluttajat koirapäiväkoti etsii ensi vuodelle 2024, 3 laskutuksella tekevää koiranhoitajaa. Olet siis kevyt yrittäjänä tms ja sinulla on vastuuvakuutus omalle toiminnalle. Töitä on 2-5krt/vk n. 5-8h päiviä. Töitä sopimuksen mukaan 0-40h/vk, klo 6.30-18.30 välillä.

 

Edellytämme hakijoilta kaikenlaisten/kokoisten koirien hallitsemista ja mielellään mahdollisimman paljon kokemusta erilaisista koirista. Ensisijaisesti etsimme hakijoita, joilla on eläintenhoidon koulutus. Paineensieto- ja ongelmanratkaisukyvystä on hyötyä kiireessä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn suurenkin koiramäärän kanssa. Sekä yhteistyökyky muiden työntekijöiden ja harjoittelijoiden kanssa on hyödyksi päiväkodin arjen pyörittämisessä. Aito kiinnostus koirien hyvinvoinnista huolehtimiseen on tärkeää.

 

Työtehtäviin kuuluu:

Kaikki päiväkodin yleiset työtehtävät. Asiakaspalvelu, kalenterin hallinta, aikatauluttaminen, koirien hoito, aktivointi, ulkoilutus, siivous, harjoittelijoiden ohjaus, hoitotoimenpiteet, somesisältö, uusien asiakkaiden tutustuttaminen, yhteistyökuviot, trimmaustaidoista plussaa, koiraporukoiden hallinta, koirien käsittely, koirien nouto jos oma auto käytössä, jne.

 

Hännänheiluttajat koirapäiväkoti on pieni ja kodikas päiväkoti Helsingin Maunulassa. Toiminut samoissa tiloissa jo yli 15 vuotta ja asiakkaina on mitä ihanampia koirakavereita, joista monet ovat jo vuosia käyttäneet palveluitamme. Mikäli koet, että sinulta löytyy yrittäjähenkisyyttä ja voisit liittyä joukkoomme tai sinulla heräsi kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä viestitse. 

 

Yhteydenotot ja hakemukset + cv palkkatoiveineen vain sähköpostitse Info@hannanheiluttajat.fi 

Yhteyshenkilö: Laura Luukkonen 

KESÄTYÖ

Meillä ei ole avoimia kesätyöpaikkoja 2023.

Harjoittelupaikka
  • Harjoittelujakson pituus pitää olla vähintään 10 päivää

  • Harjoittelu tapahtuu koulun, kunnan, työvoimatoimiston tai vastaavan kautta

  • Hyvä olla koirakokemusta

  • Oltava hyvä fyysinen kunto, koiralenkit ovat vähintään 2,5h/pv

 

Työtehtäviä ovat mm. koirien ulkoilutus, aktivointi, ruokinta ja siivous.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelupaikasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@hannanheiluttajat.fi ja kerro hieman itsestäsi ja kokemuksestasi.

bottom of page