top of page

Avoin työpaikka

Hännänheiluttajat koirapäiväkoti etsii 2-3 laskutuksella tekevää koiranhoitajaa. Työt alkaisivat marraskuun aikana tai viimeistään joulukuussa. Olet siis kevyt yrittäjä tai vastaava ja sinulla on vastuuvakuutus omalle toiminnalle. Töitä on 2-5krt/vk, n. 5-8h päiviä. Töitä sopimuksen mukaan 0-40h/vk, klo 6.30-18.30 välillä. Aamuvuoro on yleensä 7.30-14.30 ja iltavuoro 11-18. Suomen kielen taito välttämätön ja englannin kielen perusteet oltava hallussa. Töitä on alkuun vuodeksi, jatko mahdollinen.

Toivomme sinulta:

  • Koiratuntemusta, koirien luku- sekä käsittelytaitoa

  • Kykyä työskennällä itsenäisesti, paineensieto- sekä ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaspalvelutaitoa, huolellisuutta, joustavuutta sekä tilannetajua

  • Ensisijaisesti eläintenhoidon koulutusta tai pitkää kokemusta erilaisista koirista

  • Olet kevyt yrittäjä tai vastaava

Edellytämme hakijoilta kaikenlaisten/kokoisten koirien hallitsemista ja mielellään mahdollisimman paljon kokemusta erilaisista koirista. Ensisijaisesti etsimme hakijoita, joilla on eläintenhoidon koulutus. Paineensieto- ja ongelmanratkaisukyvystä on hyötyä kiireessä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn suurenkin koiramäärän kanssa. Sekä yhteistyökyky muiden työntekijöiden ja harjoittelijoiden kanssa on hyödyksi päiväkodin arjen pyörittämisessä. Aito kiinnostus koirien hyvinvoinnista huolehtimiseen on tärkeää. Työtehtäviin kuuluu: Kaikki päiväkodin yleiset työtehtävät. Asiakaspalvelu, kalenterin hallinta, aikatauluttaminen, koirien hoito, aktivointi, ulkoilutus, siivous, harjoittelijoiden ohjaus, hoitotoimenpiteet, somesisältö, uusien asiakkaiden tutustuttaminen, yhteistyökuviot, trimmaustaidoista plussaa, koiraporukoiden hallinta, koirien käsittely, tilojen huoltaminen tarpeen vaatiessa, koirien nouto jos oma auto käytössä, jne.

Meistä: Hännänheiluttajat koirapäiväkoti on pieni ja kodikas päiväkoti Helsingin Maunulassa. Toiminut samoissa tiloissa jo yli 15 vuotta ja asiakkaina on mitä ihanampia koirakavereita, joista monet ovat jo vuosia käyttäneet palveluitamme. Mikäli koet, että sinulta löytyy yrittäjähenkisyyttä ja voisit liittyä joukkoomme tai sinulla heräsi kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä viestitse. Yhteydenotot ja kattavat hakemukset + cv palkkatoiveineen vain sähköpostitse info@hannanheiluttajat.fi Yhteyshenkilö: Laura Luukkonen Tammeleht
5 eri rotuista päiväkodin asiakasta
Päiväkodin asiakkaita

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια


bottom of page