top of page

Emmi-Pet hammashoito

Päivitetty: 4. elok. 2023


Palvelumme laajenevat Emmi-Pet hammashoidolla. Laura on käynyt Emmi-Pet sertifikaattikurssin ja tekee nyt hoitoja edullisesti harjoitushinnoilla.


Emmi®-pet Ultraäänihammasharja on tarkoitettu eläinten hammaskiven, ientulehduksien, plakin ja suun sairauksien ennaltaehkäisyyn. Hammasharja toimii 100% ultraäänellä. Laitteesta ei lähde mitään tärinää tai ääntä, joten se ei pelota lemmikkiä. Pesu harjalla tapahtuu yhdessä ultraäänen ja ultraäänihammastahnan kanssa. Ultraäänen liuottama hammaskivikertymä poistetaan hampaista lisäksi instrumentin avulla.

Emmi®-pet Ultraäänihammasharjan hyödyt:

  • ei pelota lemmikkiä - toimii ilman liikettä, tärinää ja ääntä

  • ehkäisee hammaskiven muodostumista ja parodontiittia

  • helpottaa hammaskiven poistamista

  • hoitaa suun sairauksia ja ientulehduksia

  • tehoaa pahanhajuiseen hengitykseen

  • tuhoaa bakteerit jopa 12 mm syvyydestä saakka

  • vähentää eläinlääkärikäyntejä ja nukutustarvetta


Hinnasto:

Ensimmäinen kerta (sisältää harjaspään) 45€ /60min Seuraavat kerrat (oma harjaspää mukana) 35€ /30-60min

Hoitoaikoja vain päivähoidon aikana klo 15-18. Varaa aika whatsapp viestillä tai sähköpostitse.

Hammashoidossa olisi hyvä käydä noin 2-3kk välein Huom! Ennen hoitoon tuloa varmistathan, että koirasi on käsiteltävissä ja antaa hoitaa suuta.


Emmi-Pet ultraääniharjauksen vaikutus koirille on yksilöllistä. Toisilla koirilla teho näkyy jo ensimmäisillä käyttökerroilla ja taas toisilla se vaatii säännöllistä pidempiaikaista käyttöä, jotta hammaskivi pehmenee.


Lisää tietoa Emmi-petistä

Harjaspäähän asennettu patentoitu Piezo -mikrosiru muodostaa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia minuutissa. Ultraääni yhdesssä ultraäänihammastahnan ja veden kanssa muodostaa miljoonia mikroskooppisia nanokuplia, jotka poksahtelevat aiheuttaen voiman, joka poistaa epäpuhtaudet kuten bakteerit, plakin ja hammaskiven.


Säännöllinen hampaiden puhdistus on tärkein asia suu- ja hammassairauksien ennaltaehkäisyssä. Koska emmi-pet toimii ilman tärinää ja ääntä, suun puhdistaminen emmi-pet:n avulla on lemmikillesi helppo ja miellyttävä tapa puhdistaa hampaat ja huolehtia lemmikin suuhygieniasta.


Ultraäänihammasharja ei korvaa eläinlääkärikäyntejä, mutta vähentää nukutustarvetta kun Ultraäänihammasharjalla huolellisesti ylläpidetään suun hyvää hygieniaa. emmi®-pet on ammattilaistenkin käyttämä tuote. Saksassa emmi®-pet on Kennelliiton suosittelema sekä saanut sertifikaatin eläinten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä Wienin yliopistosta. Emmi®-pet on myös muiden emmi® Ultrasonic Ultraäänihammasharjojen kanssa voittanut Teknologiapalkinnon vuonna 2019.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page