top of page

Tietoa yrityksestämme

Päivitetty: 2. huhtik. 2021

Hännänheiluttajat on perustettu vuonna 2006. Me naiskaksikko aloitimme Hännänheiluttajissa yrittäjinä tammikuussa 2020, jota ennen työskentelimme edellisen omistajan työntekijöinä. Tilat, toiminta ja koirat olivat siis ehtineet tulla hyvin tutuksi. Edellinen omistaja oli jäämässä eläkkeelle, eikä halunnut rakkaan ja tärkeän toiminnan loppuvan. Hän tiesi intohimomme ja lämmön eläimiä kohtaan ja olimme myös kertoneet hänelle halusta työskennellä eläintenhoidon parissa päätoimisesti jatkossakin. Niinpä aloimme tuumasta toimeen ja innostuimme ajatuksesta uudistaa ja tehdä Hännänheiluttajista meidän näköinen yritys. Tarkoituksenamme on antaa lämpöä, huolenpitoa ja huomiota koirille jatkossakin. Uudistimme tilat ja lisäsimme palveluita. Haluamme tarjota maailman parhaille asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua, josta ei rapsutuksia ja hännänheilutuksia puutu!

Olemme nyt toimineet vuoden verran yrittäjinä ensi kertaa elämässämme. Vuosi on ollut hyvin antoisa, täynnä iloa, naurua, suruakin ja haasteita. Aloittelevina yrittäjinä haasteita on lisännyt tämä poikkeuksellinen koronatilanne. Onneksi meillä on huikeita asiakkaita, jotka ovat pysyneet tukenamme vaikeista ajoista huolimatta. Pidetään toisistamme huolta ja tuetaan toisiamme, jotta voimme tarjota tätä rakasta ja arvokasta palvelua jatkossakin.

Koemme alan erittäin tärkeäksi ja haluammekin korostaa yrityksemme teoilla ja toimintatavoilla mahdollisimman paljon ympäristöystävällistä toimintaa. Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan paljon kierrätysmateriaaleja sekä käytämme ekologista sähköä. Lajittelemme aina kaikki roskat. Haluamme myös tehdä tuotteita itse mahdollisimman paljon, sekä hyödyntää kädentaitojamme ja luovuutta. Teemme kierrätysmateriaaleista naruleluja ja käsitöitä. Olemme sisustaneet päiväkodin kodinomaiseksi mahdollisimman ekologisesti ajateltuna. Kaikki huonekalumme on käytettynä ostettuja tai saatuja. Lisäksi pyrimme tekemään kaikki paperityöt sähköisesti ja näin välttämään ylimääräistä paperinkulutusta.

Haluamme tukea muitakin pienyrittäjiä ja kotimaisia tuotteita. Yhteistyökumppaneina toimii kotimaisia yrityksiä, sekä myynnissä olevat tuotteemme ovat pääsääntöisesti kotimaisia. Etsimme yrityksemme arvoihin sopivia yhteistyökumppaneita. Haluamme jatkossakin ideoida teille asiakkaille kaikkea hyödyllistä ja kivaa helpottamaan kiireistä koira-arkea. Tulemme nyt keväällä uudistamaan tilojamme vielä lisää ja laajennamme palveluitamme. Mikäli sinulla on toiveita tai ideoita palvelujemme suhteen tai vinkki yhteistyökumppanuudesta niin kerro siitä rohkeasti meille, niin ideoidaan mahdollisuuksien mukaan lisää!

Toivotaan, että vuosi 2021 on suotuisa ja saamme tehdä tätä vielä pitkään.

Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan ja asiakkaiksi. Meille olette enemmän kuin asiakkaita. Kaikki koirat ovat yhtä ainutlaatuisia ja arvokkaita, siksi kohtelemmekin jokaista yksilönä ja jokaisen tarpeet huomioiden. Kuuntelemme, ymmärrämme ja huolehdimme lemmikkistäsi rakkaudella. Haluamme tarjota lemmikillesi parhaimman mahdollisen hoidon ja olemmekin saaneet siitä paljon kiitosta. Kiitos teille jokaiselle, arvostamme suuresti palautettanne ja ajatuksianne.

💕Henna & LauraViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page