top of page

Leikkipäivät

Päivitetty: 3. tammik. 2022

Leikkipäivä voi olla nyt vaikka joka päivä tai silloin kun teille sopii! Tämä super ihana kaveriporukka jo odottaa innolla uusia kavereita leikkimään. Leikkipäivän kesto on enintään 5 tuntia ja hinta 20€. Sisältäen ulkoilulenkin, aktivointia ja mikä parhainta, paljon leikkiä koirakavereiden kanssa! Tulo klo 8-14 välillä, jos tulet 9.30 jälkeen, ilmoita tarkka aika. Kaikenikäiset koirat voivat osallistua.

Pentupäivät ovat seuraavasti tammikuusta 22 alkaen:

  • isot ja riehakkaat yli 4kk pennut keskiviikkoisin

  • yli 2kk rauhalliset pennut ja pienet riehakkaammat pennut maanantaisin

Rokottamattomat alle 4kk kotimaiset pennut tapaavat päivän aikana vain muita pentuja ja omistajan suostumuksella vanhempia koiria. Suosittelemme varhaisrokotusta.


MIKSI TUODA KOIRA LEIKKIPÄIVÄÄN?


Onko sinulla koiranpentu?

Koiran on hyvä saada jo pienestä pitäen uusia kontakteja sekä sosialisoitua uusien koirien ja ihmisten kanssa. Pennun on hyvä tottua uusiin ympäristöihin, ettei yksinolo ja uudet tuttavuudet tuota tulevaisuudessa ongelmia. Pentu helposti kiintyy omistajaansa ja tässä poikkeusaikana monet ovat etätyöstä johtuen paljon kotona, johon koirat tottuvat nopeasti.

Koirat tarvitsevat ihmiskontaktien lisäksi myös koirakaverien seuraa. Siksi on hyvä tavata muita koiria säännöllisesti. Esimerkiksi 1-2 leikkipäivää viikossa on sopiva määrä alkuun totuttautua uuteen ympäristöön. Samalla se tuo koirallesi uutta virtaa ja aktivointia uudella tavalla.


Oletko etätöissä?

Etätyössä ei välttämättä varsinaisesti hoitotarvetta olekaan työpäivän ajalle, mutta eihän se tarkoita, että koirasi tarvitsee olla vain kotona! Tuo koirasi meille päästelemään höyryjä ja tapaamaan uusia tuttavuuksia, saamaan koiramaista seuraa, leikkiä ja ulkoilua. Leikkipäivä on tähän hyvä, koirasi on saanut purkaa hyvin energiaa ja on taas iloisen väsynyt kotona. Saat keskittyä sillä välin työntekoon tai muihin asioihin hyvillä mielin tietäen, että koirasi on tästä iloinen ja häntä heiluu!


Leikkipäiviin voi osallistua joka päivä arkipäivisin ma-pe aukioloaikoina klo 8-17.30. Koirasi tarvitsee koirakavereita ja hännänheilautuksia iästä riippumatta!


Laita meille viestiä ja varaa paikkasi! Tervetuloa!


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pentupäivät

Comments


bottom of page