top of page

Vuorokausihoitajat

Hännänheiluttajien kautta myös koirien vuorokausihoitoa

Vuorokausihoidossa olevat koirat ovat yötä vuorokausihoitajan kotona tai joissain tapauksissa päiväkodilla. Katso alta lisää tietoa hoitajistamme. Hinnat vaihtelevat hoitajien mukaan, katso hinnastot alta, hinnat sisältävät alv 24%.

VARAA HOITO

Voit kysellä vapaita hoitoaikoja ota yhteyttä sivun lomakkeen kautta, Whatsappilla 0505613684 tai sähköpostitse info@hannanheiluttajat.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä hoitoajankohta, koiran perustiedot ja hoitajatoiveesi sekä muut toiveet hoitojaksolle. Ennen hoitoa tulee täyttää hoitosopimus tästä

HOITAJAT SIJAINNIN MUKAAN:

Helsinki: Haaga 2kpl, Käpylä, Laajasalo

Espoo: Leppävaara

Loviisa

Tutustu hoitajiimme

peppi.jpeg
Peppi Haaga
Peppi

Vastuullinen ja eläinrakas hoitaja Helsingistä. Erityisesti koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntäni. Minulla on kokemusta kaikenlaisista koirista ja minulla on ollut omiakin. Eli pienet, isot, arat ja haastavat tms. ovat tervetulleita kaikki. Minulla ei ole omaa koiraa tai muutakaan lemmikkiä, joten pystyn hoitamaan koiraasi vaikka se ei tulisi muiden kanssa toimeen. Olen lempeä sekä rauhallinen, mutta myöskin määrätietoinen. Minulle on tärkeää että sekä koirallasi, että sinulla on luottavainen olo minun kanssani. 

 

Hoidan koiria pää asiassa kotonani, mutta myös Maunulan päiväkodilla. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 8/22

Pepin  info

Hoidon sijainti

Ensisijainen hoitopaikka

Helsinki, Haaga

Hännänheiluttajat, Maunula

Hoitoon voi tulla

Arat, ahdistuneet, haastavat, sekä muut kaikenlaiset koira ystävät

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa.

Hinnasto

Ma-Pe 65€/vrk

Pe-Ma + pyhät 80€/vrk

Noutopalvelu julkisilla päiväkodilta 8€/krt

Kuva 4.jpg
Lumi

Hei, olen tunnollinen, eläinrakas hoitaja Helsingistä. Olen tottunut koiriin pienestä pitäen, sukulaisteni ja tuttavieni koirien kautta. Pidän ulkoilusta, pitkistä lenkeistä ja kaikenlaisesta koirien kanssa tekemisestä. Koirien hoitoa olen tehnyt enimmäkseen läheisteni kautta ja olen myös harrastanut agilitya. Kokemusta löytyy niin erikokoisten kuin luonteistenkin koirien hoidosta, myös haastavemmista koirista. Ohjaan koiria johdonmukaisesti ja positiivisella otteella. Tärkeintä minulle on koiranhoidossa että koira viihtyy ja tuntee olonsa mukavaksi. Asun keskuspuiston lähellä, hyvien ulkoilumaastojen vieressä. Minulla ei ole omaa koiraa tai muita lemmikeitä, joten koiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa. Olen paljon kotona, joten pystyn ottamaan koiria joustavasti hoitoon, siis myös eroahdistuneiden koirien hoito onnistuu. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 4/23

Lumin info

Hoidon sijainti

Hoitoon voi tulla

Hinnasto

Helsinki, Haaga

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat.

Koiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa, sillä minulla ei ole omaa koiraa.

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 60€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 65€/vrk

Noutopalvelu julkisilla 8€

IMG_20200924_155449.jpg
Katriina Loviisa
Katariina

Hei! Minulla on useita kymmeniä vuosia kokemusta omista sekä tuttavien hoitokoirista. Tällä hetkellä ei ole omaa koiraa. 

Rakastan kävellä pitkiä lenkkejä, olen luotettava ja kärsivällinen, eläinrakas ihminen ja olen toiminut hoitoalalla aiemmin. 

Asun pienessä omakotitalossa Loviisassa, jossa myös oma piha. Käyn osa-aikatöissä, mutta sovin koirien hoitopäivät omille vapaapäivilleni. 

Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 10/22

Katariinan  info

Hoidon sijainti

Ensisijainen hoitopaikka

Loviisa

Hännänheiluttajat, Maunula

Hoitoon voi tulla

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen kaikkien kanssa

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-Pe 50€/vrk -- 2 koiraa 60€/vrk

Pe-Ma + pyhät 60€/vrk -- 2 koiraa 70€/vrk

Noutopalvelu 0,50€ / km

Mirja

Hei! Olen rauhallinen, lempeä, luotettava ja hyvin eläinrakas, tykkään erityisesti koirista ja kissoista. Koirakokemukseni olen saanut lähinnä perhe- ja tuttavapiirin erirotuisista koirista, joista jotkut ovat olleet hoidossani useita vuorokausia. Pidän paljon myös luonnosta ja siellä kävelemisestä, joten hoitokoira olisi tervetullut ulkoilukaveri minulle.

Voin ottaa vastaan kerrallaan 1-2 pientä tai korkeintaan keskikokoista koiraa samasta taloudesta. Myös yksi lempeä jättikoira mahtuisi kotiini. Hoitojaksot voivat olla lyhyempiä tai pitempiä. Arkipäivinä saatan olla osan päivästä poissa kotoani toisen työni vuoksi, jolloin hoitokoira olisi itsekseen kotonani. Yksinolo kestäisi useimmiten 1-4 tuntia. Näinä päivinä otan vastaan vain sellaisia hoitokoiria, jotka pärjäävät yksinkin pienen osan vuorokaudesta.

Tervetuloa tutustumiskäynnille luokseni ennen hoitojaksoa!

Aloittanut Hännänheiluttajissa 11/2022

Jack Russel
Mirja Leppävaara
Mirjan  info

Hoidon sijainti

Espoo, Leppävaara

Hoitoon voi tulla

Arat sekä sosiaaliset koirat, rauhalliset sekä eloisat koirat. Hyvin haasteellisesti käyttäytyvistä koirista minulla ei ole kokemusta. Hoitokoiran ei tarvitse sopeutua muihin eläimiin, sillä minulla ei ole omia lemmikkejä.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk -- 2 koiraa 100€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 80€/vrk -- 2 koiraa 125€/vrk

Ei noutopalvelua

margarita-nettikoko2000px-3 – kopio.jpg
Rita Laajasalo
Margarita

Moikka! Nimeni on Margarita ja toimin työelämän puolella HR-koordinaattorina. Persoonaltani olen lämmin, hymyilevä ja eläinrakas. Minulla on kokemusta mm. koirahieronnasta ja agilitystä. Kouluttaminenkin onnistuu, mikäli sellaiselle olisi tarvetta - kärsivällisyytä riittää. Osaan tunnistaa koiran luonnetta ja räätälöidä sopivaa lähestymistapaa: tarvittaessa annan omaa tilaa, leikkiseuraa, hali- ja rapsutuspalvelua tai vaikka ulvomiskaverin. 
Asumme mieheni kanssa Laajasalossa ja meillä on aivan mahtavat ulkoilumahdollisuudet! Minulla on sellainen toimisto Etu-Töölössä, johon kaikki koirat ovat tervetulleita. Työni plussapuoli on myös se, että työajat ovat todella joustavat ja olenkin paljon etänä. 
Lupaukseni olisi tarjota koirallanne mahtavin lomakokemus ikinä! Tämän varmistaisi myös meidän pieni toyvillakoira. Pystyisimme ottaa meidän luo yhden pienen tai keskikokoisen koiran.  
Tervetuloa! ❤

Aloittanut Hännänheiluttajissa 12/22

Margaritan info

Hoidon sijainti

Helsinki, Laajasalo

Hoitoon voi tulla

Pienet sekä keskikokoiset koirat.

Hoitokoiran on tultava toimeen muiden koirien kanssa, sillä itselläni on toyvillakoira.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 60€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 65€/vrk

Noutopalvelu 0,80€/km

Sara_2022_kuva.jpeg
Sara Käpylä
Sara

Moikka, olen Sara. Erittäin eläinrakas ja luotettava hoitaja Helsingistä. Koirat etenkin ovat lähellä sydäntäni! Minulla on ollut useita hoitokoiria ja tämän johdosta kokemusta monenlaisista koirista. Minun luokseni ovat tervetulleita niin pienet, isot kuin hieman aremmatkin koirat.  Minun luonani koirat saavat turvallisen ja lempeän hoitopaikan, määrätietoista ohjausta, pitkiä lenkkejä sekä paljon rapsutuksia. Asun Helsingin Käpylässä, jossa on mitä kivoimmat lenkkeilymahdollisuudet hoidokeilleni. Teen päätyötä etänä, joten koiria voin ottaa luokseni hyvinkin joustavasti. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 12/22

Saran info

Hoidon sijainti

Helsinki, Käpylä

Hoitoon voi tulla

Pienet, isot ja myös hieman aremmat koirat. Haastavista koirista minulla ei vielä ole kokemusta. Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa, sillä minulla ei ole omaa koiraa.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 80€/vrk

Noutopalvelu päiväkodilta julkisilla 8€/krt

bottom of page