top of page

Vuorokausihoitajat

Hännänheiluttajien kautta myös koirien vuorokausihoitoa

Vuorokausihoidossa olevat koirat ovat yötä kotihoitajan kotona tai joissain tapauksissa päiväkodilla tai koiran kotona. Katso alta lisää tietoa hoitajistamme. Hinnat vaihtelevat hoitajien mukaan, katso hinnastot alta, hinnat sisältävät alv 24%.

Kotihoitajat tarjoavat seuraavia palveluita:

Vuorokausihoito

Päivähoito

Iltahoito

Ulkoilutukset

Hoito koiran omassa kodissa

VARAA HOITO

Whatsappilla 0505613684  tai täytä lomake. Emme ota vuorokausihoitokyselyjä vastaan puhelimitse.

Ennen hoitoa tulee täyttää hoitosopimus tästä.

Kiitos yhteydenotosta!

HOITAJAT SIJAINNIN MUKAAN:

Helsinki: 

Espoo: 

Tutustu hoitajiimme

peppi.jpeg
Peppi Haaga
Peppi

Vastuullinen ja eläinrakas hoitaja Helsingistä. Erityisesti koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntäni. Minulla on kokemusta kaikenlaisista koirista ja minulla on ollut omiakin. Eli pienet, isot, arat ja haastavat tms. ovat tervetulleita kaikki. Minulla ei ole omaa koiraa tai muutakaan lemmikkiä, joten pystyn hoitamaan koiraasi vaikka se ei tulisi muiden kanssa toimeen. Olen lempeä sekä rauhallinen, mutta myöskin määrätietoinen. Minulle on tärkeää että sekä koirallasi, että sinulla on luottavainen olo minun kanssani. 

 

Hoidan koiria pääasiassa kotonani, mutta myös Maunulan päiväkodilla. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 8/22

Pepin  info

Hoidon sijainti

Ensisijainen hoitopaikka

Helsinki, Haaga

Hännänheiluttajat, Maunula

Hoitoon voi tulla

Arat, ahdistuneet, haastavat, sekä muut kaikenlaiset koira ystävät

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-Pe 65€/vrk

Pe-Ma + pyhät 80€/vrk

Noutopalvelu julkisilla päiväkodilta 8€/krt

IMG_20220828_185907.jpg
Nea

Hei, olen Nea.

Erittäin eläinrakas ja luotettava hoitaja länsi Helsingistä. Koirat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja nyt ensimmäisen oman hankittuani olen päässyt syventämään lisää osaamistani. Kokemusta löytyy isoista pienempii koiriin, mutta enemmän isoista, myös arat, sekä haastavat koirat ovat tuttuja itselle.

Luokseni ovat tervetulleita isommat pienikokoiset sekä isot koirat, jotka tulevat toimeen leikatun uroksen kanssa. Omistan 03.2022 syntyneen bokseri uroksen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen sekä kunnioittaa muita koiria, energiaa leikkimiseen ei häneltä puutu.

Luonani koirat saavat turvallisen sekä lempeän hoitopaikan, pitkiä kävelylenkkejä paljon rapsutuksia, sekä koira seuraa.

Vierestäni löytyy paljon ulkoilu paikkoja, sekä myös keskuspuisto on aivan vieressä, jossa tulee usein koirien kanssa lenkkeiltyä. 

 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 6/23

Nean info

Hoidon sijainti

Hoitoon voi tulla

Hinnasto

Helsinki, Haaga

Pienestä isoon koirat. Arat, haastavat sekä remmirähjääjät.

Hoitokoiran on tultava toimeen muiden koirien kanssa, sillä itselläni on bokseri uros. 

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 70€/vrk

Noutopalvelu julkisilla 8€

26e2d87d-d278-48b8-8c22-97895e1f8a80.JPG
evliina kallio
Eveliina

Heissan! Olen Eveliina, 22-vuotias kulttuurituotannon opiskelija Helsingin Kalliosta. Opintojeni ohella hoidan koiria eri palvelu alustojen kautta, sekä työskentelen avustajana. Opintoni ja muut työni ovat hyvin vaihtelevia ja joustavia, joten pystyn niitä usein suunnittelemaan lemmikkisi hoidon tarpeen mukaisesti. Meillä on perheessä aina ollut koiria, mm. lapinkoiria, mäyräkoira, mittelspitz ja labradorinnoutaja. Nykyään itselläni on oma pieni rescue-koira Köpi, hän on hyvin kiltti ja tulee kaikkien koirien kanssa toimeen. Lähipiirissäni on kuitenkin paljon innokkaita hoitajia omalle koiralleni, mikäli koirallesi on parempi olla ainoana lemmikkinä hoidossa.

Olen todella eläinrakas ja se minusta välittyykin hoitajana vahvasti. Tärkeintä on, että lemmikilläsi on turvallinen olo kanssani, etenen aina positiivisen vahvistamisen kautta. Kokemusta minulla on niin pennuista kuin senioreistakin, erilaisista lääkityksistä, sekä monenlaisesta ongelmakäyttäytymisestä, kuten remmirähjäyksestä tai todella aroista yksilöistä. Hoidan mielelläni ihan kaikenlaisia koiria rodusta tai luonteesta riippumatta!

Aloittanut Hännänheiluttajissa 4/24

IMG_9575.jpg
Eveliinan  info

Hoidon sijainti

Ensisijainen hoitopaikka

Helsinki, Kallio

Hännänheiluttajat, Maunula

Hoitoon voi tulla

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa. Oma koirani (kuvassa) on tarvittaessa hoidossa muualla

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-Pe 55€/vrk

Pe-Ma + pyhät 65€/vrk

PÄIVÄHOITO 40€

Noutopalvelu julkisilla 8€/krt

reetta käpylä
IMG_4584.jpg
Reetta

Tarjoan rakastavaa ja välittävää hoitopaikkaa lemmikeille, erityisesti koirille. Minulla on monen vuoden kokemus eläinten hoidosta ja olen luonteeltani kärsivällinen ja empaattinen hoitaja. Haluan tarjota lemmikeille kodinomaisen ympäristön, jossa ne voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Olen hoitanut koiria säännöllisesti lapsesta lähtien. Olen tottunut hoitamaan koiria monenlaisissa tilanteissa, olivatpa ne sitten pennuista vanhempiin seniorikoiriin tai koiriin, joilla on erityisiä tarpeita. Kokemukseni kattaa myös koirat, joilla on voimakas paimennus- tai metsästysvietti sekä ne, jotka saattavat olla hankalia remmirähjääjiä.

Kotini sijaitsee Helsingin Käpylässä, jossa on hyvät ulkoilumaastot ja lenkkeilymahdollisuudet koirien kanssa. Asunto on 50 neliöinen rauhallinen kerrostalo, jossa on hissi. Takaan lemmikeille paljon rapsutuksia ja huolenpitoa ja pyrin tarjoamaan heille kodinomaisen ympäristön, jossa ne voivat viettää aikaa turvallisesti ja mukavasti.
Työskentelen päivätöissä etänä mikä mahdollistaa sen, että voin tarjota hoidettaville lemmikeille seuraa lähes koko päivän ajan. He eivät siis joudu olemaan pitkiä aikoja yksin ja voin huolehtia heistä koko päivän ajan.

 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 4/24

Reetan info

Hoidon sijainti

Hoitoon voi tulla

Hinnasto

Helsinki, Käpylä

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa

Ma-pe 58€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 68€/vrk

PÄIVÄHOITO 8h 40€/pv

Noutopalvelu 0,80€/km

IMG_20200924_155449.jpg
Katriina Loviisa
Katariina

Hei! Minulla on useita kymmeniä vuosia kokemusta omista sekä tuttavien hoitokoirista. Tällä hetkellä ei ole omaa koiraa. 

Rakastan kävellä pitkiä lenkkejä, olen luotettava ja kärsivällinen, eläinrakas ihminen.

Teen hoitoalan töitä, mutta sovin koirien hoitopäivät omille vapaapäivilleni. Hoito tapahtuu koiran omassa kodissa ja myös ulkoilutukset onnistuvat.

Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 10/22

Hoidon sijainti

Helsinki - Hoito koiran kotona

Hännänheiluttajat, Maunula

Katariinan  info

Hoitoon voi tulla

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-Pe 65€/vrk

Pe-Ma + pyhät 70€/vrk

LENKITYKSET 1h - 15€

PÄIVÄHOITO 8h - 40€

Kaikkiin hoitoihin lisätään

km-korvaus Herttoniemestä 0,50€/km

result_img_2024_01_29_16_56_43.jpg
Nina Eira
Nina

Olen erittäin koirarakas ja vastuullinen hoitaja Etelä-Helsingistä. Minulla on pitkä ja vankka kokemus erilaisista lemmikeistä. Perheessäni on ollut useita koiria, sekä opiskeluissani on ollut paljon vaativienkin koirien hoitoa. Luokseni voi tulla vuorokausihoitoon sekä pienet, että isot koirat. Asun kerrostalossa, joten koirien on kuitenkin hyvä olla tottunut kerrostalon ääniin. Päivisin koirat voivat olla mukanani Hännänheiluttajien päiväkodilla työvuorojeni puitteissa. Asun aivan Kaivopuiston kulmalla, joten koirilla on kivat merelliset lenkkimaastot, sekä koirapuistoja aivan nurkan takana. 

Luonani koirat saavat paljon rakkautta ja rapsutuksia niin halutessaan, mutta myös omaa tilaa rauhoittumiseen. Kotini on mahdollista saada täysin lemmikittömäksi hoitokoiran niin vaatiessa. Voin myös hakea ja tuoda koiran kotiin tarvittaessa.

Aloittanut Hännänheiluttajissa 12/23

Nina toimii myös päiväkodillamme hoitajana

Ninan  info

Hoidon sijainti

Helsinki - Eira

+

Koirapäiväkoti mikäli Ninalla on työvuoro

Hoitoon voi tulla

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-Su + pyhät 70€/vrk

Noutopalvelu 0,80€/km

Mirja

Hei! Olen rauhallinen, lempeä, luotettava ja hyvin eläinrakas, tykkään erityisesti koirista ja kissoista. Koirakokemukseni olen saanut lähinnä perhe- ja tuttavapiirin erirotuisista koirista, joista jotkut ovat olleet hoidossani useita vuorokausia. Pidän paljon myös luonnosta ja siellä kävelemisestä, joten hoitokoira olisi tervetullut ulkoilukaveri minulle.

Voin ottaa vastaan kerrallaan 1-2 pientä tai korkeintaan keskikokoista koiraa samasta taloudesta. Myös yksi lempeä jättikoira mahtuisi kotiini. Hoitojaksot voivat olla lyhyempiä tai pitempiä. Arkipäivinä saatan olla osan päivästä poissa kotoani toisen työni vuoksi, jolloin hoitokoira olisi itsekseen kotonani. Yksinolo kestäisi useimmiten 1-4 tuntia. Näinä päivinä otan vastaan vain sellaisia hoitokoiria, jotka pärjäävät yksinkin pienen osan vuorokaudesta.

Tervetuloa tutustumiskäynnille luokseni ennen hoitojaksoa!

Aloittanut Hännänheiluttajissa 11/2022

Jack Russel
Mirja Leppävaara
Mirjan  info

Hoidon sijainti

Espoo, Leppävaara

Hoitoon voi tulla

Arat sekä sosiaaliset koirat, rauhalliset sekä eloisat koirat. Hyvin haasteellisesti käyttäytyvistä koirista minulla ei ole kokemusta. Hoitokoiran ei tarvitse sopeutua muihin eläimiin, sillä minulla ei ole omia lemmikkejä.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk -- 2 koiraa 100€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 80€/vrk -- 2 koiraa 125€/vrk

Ei noutopalvelua

margarita-nettikoko2000px-3 – kopio.jpg
Rita Laajasalo
Margarita

Moikka! Nimeni on Margarita ja toimin työelämän puolella kuvausalan yrittäjänä. Persoonaltani olen lämmin, hymyilevä ja eläinrakas. Minulla on kokemusta mm. koirahieronnasta ja agilitystä. Kouluttaminenkin onnistuu, mikäli sellaiselle olisi tarvetta - se on positiiviseen vahvistamiseen perustuva. Osaan tunnistaa koiran luonnetta ja räätälöidä sopivaa lähestymistapaa: tarvittaessa annan omaa tilaa, leikkiseuraa, hali- ja rapsutuspalvelua tai vaikka ulvomiskaverin. Asumme mieheni kanssa Laajasalossa ja meillä on aivan mahtavat ulkoilumahdollisuudet - mukaan lukien rannalla sijaitseva koirapuisto! Hoitoni plussapuoli on se, että teen kuvauksia kotistudiossani ja pystyn itse räätälöimään työaikani. Tarjoan myös lemmikkikuvauksia, eli sellainenkin onnistuu mainiosti. Lupaukseni olisi tarjota koirallanne mahtavin lomakokemus ikinä! Tämän varmistaisi myös meidän pieni leikkisä toyvillakoira. Pystymme ottamaan meidän luo yhden pienen tai keskikokoisen koiran.

Tervetuloa! ❤️

Aloittanut Hännänheiluttajissa 12/22

Margaritan info

Hoidon sijainti

Helsinki, Laajasalo Viikonloppuisin

Hoito koiran kotona arkisin

Hoitoon voi tulla

Pienet sekä keskikokoiset koirat.

Hoitokoiran on tultava toimeen muiden koirien kanssa, sillä itselläni on toyvillakoira.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 70€/vrk

Noutopalvelu 0,80€/km

Hoidon yhteydessä koirakuvaukset 10€/kuva

Konsta Käpylä
IMG-20231211-WA0001.jpg
Bettina

Hei/ Hej / Hello (puhun ruotsia ja englantia myös)

Jos tarvitset hoitojakson koirallesi/koirillesi myös pidemmäksi aikaa kun vain vuorokaudeksi tai kahdeksi, meillä on hoitopaikkana tarjota ihana maalaismiljöö Porvoon maaseudulla meidän 7 – henkisen perheen kotona. Lapset 8-14v ovat kaikki tottuneita erilaisiin koiriin ja muihinkin eläimiin.

 

Kotonamme asuu meidän kolme koiraa; 5 vuotias rescue-koira Stella, 3 vuotias tanskalais-ruotsalais pihakoira Ines, sekä kohta 2 vuotta täyttävä sileäkarvainen noutaja Luna. Heidän lisäksi meillä asuu kaksi kissaa ja pihapiirissä kanoja ja hevosia (shetlanninponi ja islanninhevonen). Voimme ottaa kaksi hoitokoiraa eri huushollista samanaikaisesti, samasta perheestä käy useampikin.

 

Olen AT (animaltrainer) - koulutuksen käynyt ja myös Doglisteneriksi kouluttautunut. Keskityn koiran lajityypilliseen tapaan kommunikoida ja näen koiran käytöksen osana kokonaisuutta. Päämääräni eläinten kanssa on, että saavat elää stressitöntä arkea. 

 

Pihassa meillä on iso koiratarha (n. 18 x 18 m) jossa koirat pääsee vapaana temmeltämään siinä kokoonpanossa kun pystyvät, tai sitten yksinään. Täällä on ihania maastoja ja pihasta pääsee suoraan metsään kävelylle ja n 3 km etäisyydellä on aidattu ranta-alue koirille, jossa koirat pääsee halutessaan kesäisin uimaan merivedessä. 

 

Elämäni aikana on kertynyt kokemusta kaikenlaisista koirista ja meille on kaikenkokoiset/ikäiset/luontoiset koirat tervetulleita. Myös haastavat yksilöt saavat meillä yksilöllistä ja tarkoituksenmukaista hoitoa. Mikäli koira ei tule muiden kanssa toimeen järjestän kotimme tilat sen mukaisiksi että koirat ovat erillään.

Aloittanut Hännänheiluttajissa 12/23

Bettina toimii myös päiväkodillamme hoitajana

IMG-20231211-WA0000.jpg
Bettinan info

Hoidon sijainti

Porvoo, Sondby

+

Koirapäiväkoti mikäli Bettinalla on työvuoro

Hoitoon voi tulla

Hinnasto

Kaikki koirat, myös vaativat ja arat. Ei tarvitse tulla muiden koirien tai kissojen kanssa toimeen.

Ma-pe 55€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 65€/vrk

Viikkohoito 365€ / 7vrk

Noutopalvelu 0,35€/km

IMG-20230703-WA0000.jpg
Linda Kauniainen
Linda

Hei! Olen rauhallinen, luotettava ja todella eläinrakas hoitaja. Minulla on vuosien kokemus eri rotuisista koirista. Olen myös kouluttanut koiria, joten haastavimmatkin ovat tervetulleita. Otan mielelläni hoitoon eri kokoisia koiria, jotka tulevat lapsien kanssa toimeen. Asumme Kauniaisissa rivitalossa, jossa on myös järvi lähellä missä tykkäämme lenkkeillä. Meiltä saa paljon rapsutuksia ja leikkiseuraa. Luonamme asustaa pieni koira, mutta tarpeen mukaan hän viettää eläkepäiviä muualla. Olen arkisin liikkeessä töissä minne ovat koirat tervetulleita.

Aloittanut Hännänheiluttajissa 7/23

Lindan info

Hoidon sijainti

Kauniainen

Hoitoon voi tulla

Kaikenlaiset koirat, jotka ovat tottuneet lapsiin. Myös haastavat ja kaikenkokoiset.

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa, mutta lasten kanssa kyllä.

Hinnasto

Hoitojaksot pääosin vain viikonloppuisin

Ma-pe 50€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 70€/vrk

Noutopalvelu 0,50€/km

BA3DCA05-33AA-4EA9-8E58-7C85D6C6B1D2.jpeg
Elli
Elli

Osaava ja luotettava hoitaja Espoosta. Asun Niittykummussa kerrostaloasunnossa, jonne lemmikit ovat tervetulleita. Minulla on kokemusta kaikenkokoisista ja rotuisista koirista, myös erityisesti rescue -koirat ja eroahdistuksesta kärsivät ovat tulleet tutuiksi hoitojaksojen kautta. Opiskelen etänä, joten kotona olen tarvittaessa koko hoitojakson ajan. Läheltä löytyy myös monia lenkkipolkuja! Koiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa, sillä en omista muita lemmikkejä.

Aloittanut Hännänheiluttajissa 11/23

Ellin info

Hoidon sijainti

Espoo, Niittykumpu

Hoitoon voi tulla

Arat, ahdistuneet, haastavat, sekä muut kaikenlaiset koira ystävät

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 70€/vrk

Ei Noutopalvelua

IMG_2452.jpg
Josanne Kilo
Josanne

Olen 31-vuotias yksin Espoossa asuva nainen. Olen hoitanut koiria kotonani koiria muutaman vuoden, eli kokemusta löytyy monista roduista, aivan pennusta - iäkkäämpiin koiriin. Nautin ulkona liikkumisesta, ruoanlaitosta ja elokuvien katsomisesta. Ammatiltani olen Hyvinvointivalmentaja/hengitysvalmentaja. Olen positiivinen, sosiaalinen, rehellinen, rauhallinen ja aito. Halu auttaa, kannustaa ja kuunnella muita on lähellä sydäntäni. Yhteys koiriin luominen on tärkeintä, sen sain myös oman koirani Dinon kanssa. Oma rauhallisuuteni luo koiralle turvallisuuden tunteen ja siksi koirien on helppo lähestyä ja saada luottamus minuun. Itsellä ei ole tällä hetkellä koiraa. Omia koiria on ollut kaksi, niistä kertynyt kokemusta 20 vuotta. 

 Ruoat, lelut, pedit yms. mukaan mitä koirasi tarvitsee yökyläilyyn/päivähoitoon. Asuntoni on Espoon Kilossa, 48,5 m2 kokoisessa idyllisessä, siistissä ja lämminhenkisessä kodissa. Ulkoilu mahdollisuudet ovat todella hyvät. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 1/24

Josannen info

Hoidon sijainti

Espoo, Kilo

Hoitoon voi tulla

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 80€/vrk

PÄIVÄHOITO - 40€/pv

Ei Noutopalvelua

bottom of page