top of page

Vuorokausihoitajat

Hännänheiluttajien kautta myös koirien vuorokausihoitoa

Vuorokausihoidossa olevat koirat ovat yötä vuorokausihoitajan kotona tai joissain tapauksissa päiväkodilla tai koiran kotona. Katso alta lisää tietoa hoitajistamme. Hinnat vaihtelevat hoitajien mukaan, katso hinnastot alta, hinnat sisältävät alv 24%.

VARAA HOITO

Voit kysellä vapaita hoitoaikoja ota yhteyttä sivun lomakkeen kautta, Whatsappilla 0505613684 tai sähköpostitse info@hannanheiluttajat.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä hoitoajankohta, koiran perustiedot ja hoitajatoiveesi sekä muut toiveet hoitojaksolle. Ennen hoitoa tulee täyttää hoitosopimus tästä

HOITAJAT SIJAINNIN MUKAAN:

Helsinki: Haaga 3kpl / Käpylä 2kpl / Laajasalo

Espoo: Leppävaara / Soukka

Kauniainen

Hoito koiran kotona

Tutustu hoitajiimme

peppi.jpeg
Peppi Haaga
Peppi

Vastuullinen ja eläinrakas hoitaja Helsingistä. Erityisesti koirat ja hevoset ovat lähellä sydäntäni. Minulla on kokemusta kaikenlaisista koirista ja minulla on ollut omiakin. Eli pienet, isot, arat ja haastavat tms. ovat tervetulleita kaikki. Minulla ei ole omaa koiraa tai muutakaan lemmikkiä, joten pystyn hoitamaan koiraasi vaikka se ei tulisi muiden kanssa toimeen. Olen lempeä sekä rauhallinen, mutta myöskin määrätietoinen. Minulle on tärkeää että sekä koirallasi, että sinulla on luottavainen olo minun kanssani. 

 

Hoidan koiria pää asiassa kotonani, mutta myös Maunulan päiväkodilla. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 8/22

Pepin  info

Hoidon sijainti

Ensisijainen hoitopaikka

Helsinki, Haaga

Hännänheiluttajat, Maunula

Hoitoon voi tulla

Arat, ahdistuneet, haastavat, sekä muut kaikenlaiset koira ystävät

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-Pe 65€/vrk

Pe-Ma + pyhät 80€/vrk

Noutopalvelu julkisilla päiväkodilta 8€/krt

Kuva 4.jpg
Lumi

Hei, olen tunnollinen, eläinrakas hoitaja Helsingistä. Olen tottunut koiriin pienestä pitäen, sukulaisteni ja tuttavieni koirien kautta. Pidän ulkoilusta, pitkistä lenkeistä ja kaikenlaisesta koirien kanssa tekemisestä. Koirien hoitoa olen tehnyt enimmäkseen läheisteni kautta ja olen myös harrastanut agilitya. Kokemusta löytyy niin erikokoisten kuin luonteistenkin koirien hoidosta, myös haastavemmista koirista. Ohjaan koiria johdonmukaisesti ja positiivisella otteella. Tärkeintä minulle on koiranhoidossa että koira viihtyy ja tuntee olonsa mukavaksi. Asun keskuspuiston lähellä, hyvien ulkoilumaastojen vieressä. Minulla ei ole omaa koiraa tai muita lemmikeitä, joten koiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa. Olen paljon kotona, joten pystyn ottamaan koiria joustavasti hoitoon, siis myös eroahdistuneiden koirien hoito onnistuu. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 4/23

Lumin info

Hoidon sijainti

Hoitoon voi tulla

Hinnasto

Helsinki, Haaga

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat.

Koiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa, sillä minulla ei ole omaa koiraa.

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 60€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 65€/vrk

Noutopalvelu julkisilla 8€

IMG_20220828_185907.jpg
Nea

Hei, olen Nea.

Erittäin eläinrakas ja luotettava hoitaja länsi Helsingistä. Koirat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja nyt ensimmäisen oman hankittuani olen päässyt syventämään lisää osaamistani.

Kokemusta löytyy isoista pienempii koiriin, mutta enemmän isoista, myös arat, sekä haastavat koirat ovat tuttuja itselle.

Luokseni ovat tervetulleita isommat pienikokoiset sekä isot koirat, jotka tulevat toimeen leikatun uroksen kanssa. Omistan 03.2022 syntyneen bokseri uroksen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen sekä kunnioittaa muita koiria, energiaa leikkimiseen ei häneltä puutu.

Luonani koirat saavat turvallisen sekä lempeän hoitopaikan, pitkiä kävelylenkkejä paljon rapsutuksia, sekä koira seuraa.

Vierestäni löytyy paljon ulkoilu paikkoja, sekä myös keskuspuisto on aivan vieressä, jossa tulee usein koirien kanssa lenkkeiltyä. 

 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 6/23

Nean info

Hoidon sijainti

Hoitoon voi tulla

Hinnasto

Helsinki, Haaga

Pienestä isoon koirat. Arat, haastavat sekä remmirähjääjät.

Hoitokoiran on tultava toimeen muiden koirien kanssa, sillä itselläni on bokseri uros. 

Tällä hetkellä hoitopaikkoja vain pe ilta - su ilta

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 70€/vrk

Noutopalvelu julkisilla 8€

IMG_20200924_155449.jpg
Katriina Loviisa
Katariina

Hei! Minulla on useita kymmeniä vuosia kokemusta omista sekä tuttavien hoitokoirista. Tällä hetkellä ei ole omaa koiraa. 

Rakastan kävellä pitkiä lenkkejä, olen luotettava ja kärsivällinen, eläinrakas ihminen.

Teen hoitoalan töitä, mutta sovin koirien hoitopäivät omille vapaapäivilleni. Hoito tapahtuu koiran omassa kodissa ja myös ulkoilutukset onnistuvat.

Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 10/22

Katariinan  info

Hoidon sijainti

Helsinki - Hoito koiran kotona

Hännänheiluttajat, Maunula

Hoitoon voi tulla

Kaikenkokoiset ja luonteiset koirat

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-Pe 65€/vrk

Pe-Ma + pyhät 70€/vrk

LENKITYKSET

Herttoniemen lähialueella

1h - 15€

Mirja

Hei! Olen rauhallinen, lempeä, luotettava ja hyvin eläinrakas, tykkään erityisesti koirista ja kissoista. Koirakokemukseni olen saanut lähinnä perhe- ja tuttavapiirin erirotuisista koirista, joista jotkut ovat olleet hoidossani useita vuorokausia. Pidän paljon myös luonnosta ja siellä kävelemisestä, joten hoitokoira olisi tervetullut ulkoilukaveri minulle.

Voin ottaa vastaan kerrallaan 1-2 pientä tai korkeintaan keskikokoista koiraa samasta taloudesta. Myös yksi lempeä jättikoira mahtuisi kotiini. Hoitojaksot voivat olla lyhyempiä tai pitempiä. Arkipäivinä saatan olla osan päivästä poissa kotoani toisen työni vuoksi, jolloin hoitokoira olisi itsekseen kotonani. Yksinolo kestäisi useimmiten 1-4 tuntia. Näinä päivinä otan vastaan vain sellaisia hoitokoiria, jotka pärjäävät yksinkin pienen osan vuorokaudesta.

Tervetuloa tutustumiskäynnille luokseni ennen hoitojaksoa!

Aloittanut Hännänheiluttajissa 11/2022

Jack Russel
Mirja Leppävaara
Mirjan  info

Hoidon sijainti

Espoo, Leppävaara

Hoitoon voi tulla

Arat sekä sosiaaliset koirat, rauhalliset sekä eloisat koirat. Hyvin haasteellisesti käyttäytyvistä koirista minulla ei ole kokemusta. Hoitokoiran ei tarvitse sopeutua muihin eläimiin, sillä minulla ei ole omia lemmikkejä.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk -- 2 koiraa 100€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 80€/vrk -- 2 koiraa 125€/vrk

Ei noutopalvelua

margarita-nettikoko2000px-3 – kopio.jpg
Rita Laajasalo
Margarita

Moikka! Nimeni on Margarita ja toimin työelämän puolella kuvausalan yrittäjänä. Persoonaltani olen lämmin, hymyilevä ja eläinrakas. Minulla on kokemusta mm. koirahieronnasta ja agilitystä. Kouluttaminenkin onnistuu, mikäli sellaiselle olisi tarvetta - se on positiiviseen vahvistamiseen perustuva. Osaan tunnistaa koiran luonnetta ja räätälöidä sopivaa lähestymistapaa: tarvittaessa annan omaa tilaa, leikkiseuraa, hali- ja rapsutuspalvelua tai vaikka ulvomiskaverin. Asumme mieheni kanssa Laajasalossa ja meillä on aivan mahtavat ulkoilumahdollisuudet - mukaan lukien rannalla sijaitseva koirapuisto! Hoitoni plussapuoli on se, että teen kuvauksia kotistudiossani ja pystyn itse räätälöimään työaikani. Tarjoan myös lemmikkikuvauksia, eli sellainenkin onnistuu mainiosti. Lupaukseni olisi tarjota koirallanne mahtavin lomakokemus ikinä! Tämän varmistaisi myös meidän pieni leikkisä toyvillakoira. Pystymme ottamaan meidän luo yhden pienen tai keskikokoisen koiran.

Tervetuloa! ❤️

Aloittanut Hännänheiluttajissa 12/22

Margaritan info

Hoidon sijainti

Helsinki, Laajasalo

Hoitoon voi tulla

Pienet sekä keskikokoiset koirat.

Hoitokoiran on tultava toimeen muiden koirien kanssa, sillä itselläni on toyvillakoira.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 70€/vrk

Noutopalvelu 0,80€/km

Hoidon yhteydessä koirakuvaukset 10€/kuva

Sara_2022_kuva.jpeg
Sara Käpylä
Sara

Moikka, olen Sara. Erittäin eläinrakas ja luotettava hoitaja Helsingistä. Koirat etenkin ovat lähellä sydäntäni! Minulla on ollut useita hoitokoiria ja tämän johdosta kokemusta monenlaisista koirista. Minun luokseni ovat tervetulleita niin pienet, isot kuin hieman aremmatkin koirat.  Minun luonani koirat saavat turvallisen ja lempeän hoitopaikan, määrätietoista ohjausta, pitkiä lenkkejä sekä paljon rapsutuksia. Asun Helsingin Käpylässä, jossa on mitä kivoimmat lenkkeilymahdollisuudet hoidokeilleni. Teen päätyötä etänä, joten koiria voin ottaa luokseni hyvinkin joustavasti. 

Aloittanut Hännänheiluttajissa 12/22

Saran info

Hoidon sijainti

Helsinki, Käpylä

Hoitoon voi tulla

Pienet, isot ja myös hieman aremmat koirat. Haastavista koirista minulla ei vielä ole kokemusta. Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa, sillä minulla ei ole omaa koiraa.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 80€/vrk

Noutopalvelu päiväkodilta julkisilla 8€/krt

1.png
Konsta

Moi! Olen Konsta ja asun Käpylässä Helsingissä. Otan mielelläni luokseni pieniä ja keskikokoisia koiria hoitoon. 

Luonani koirat saavat pitkiä lenkkejä Käpylän ja Vallilan maastoissa. Tykkään leikkiä ja pitää seuraa kaikenlaisille koirille.

Minulla ei ole omaa lemmikkiä, joten luokseni ovat tervetulleita myös koirat, jotka eivät tule toimeen muiden koirien kanssa.

Kokemusta minulla on esimerkiksi Welsh Corgeista sekä Jack Russelleista, mutta hoidan avoimin mielin kaiken rotuisia koiria. Koiranhoitajana olen empaattinen mutta jämäkkä ja minulle on tärkeintä että koira tuntee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Aloittanut Hännänheiluttajissa 9/23

Konstan info

Hoidon sijainti

Helsinki, Käpylä

Hoitoon voi tulla

Hinnasto

Pienet ja keskikokoiset koirat. Haastavemmista koirista minulla ei ole vielä kokemusta mutta voin niitäkin ottaa hoitoon.

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa, minulla ei ole omaa koiraa.

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 60€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 80€/vrk

Ei noutopalvelua

IMG-20230703-WA0000.jpg
Linda Kauniainen
Linda

Hei! Olen rauhallinen, luotettava ja todella eläinrakas hoitaja. Minulla on vuosien kokemus eri rotuisista koirista. Olen myös kouluttanut koiria, joten haastavimmatkin ovat tervetulleita. Otan mielelläni hoitoon eri kokoisia koiria, jotka tulevat lapsien kanssa toimeen. Asumme Kauniaisissa rivitalossa, jossa on myös järvi lähellä missä tykkäämme lenkkeillä. Meiltä saa paljon rapsutuksia ja leikkiseuraa. Luonamme asustaa pieni koira, mutta tarpeen mukaan hän viettää eläkepäiviä muualla. Teen töitä etänä, mutta välillä olen myös liikkeessä töissä minne ovat koirat tervetulleita.

Aloittanut Hännänheiluttajissa 7/23

Lindan info

Hoidon sijainti

Kauniainen

Hoitoon voi tulla

Kaikenlaiset koirat, jotka ovat tottuneet lapsiin. Myös haastavat ja kaikenkokoiset.

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 50€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 70€/vrk

Noutopalvelu 0,50€/km

IMG_0009.jpeg
Otto Soukka
Otto

Tervehdys sinulle!

Olen erittäin eläinrakas ja välittävä henkilö, joka on elänyt koko elämänsä koirien ympäröimänä. Rakastankin koiria ylitse kaiken ja niiden hyvinvointi on minulle tärkeää. Saan hurjan paljon iloa, kun näen koiran onnellisena ”omassa elementissään” ja nauttivan siitä mitä teemme.

Minulla on ollut kotihoidossa rescuekoiria, joille olen auttanut löytämään Suomesta oman kodin. Tämän johdosta osaan ”lukea” koiria hyvin ja omaan kokemusta myös hieman haastavammista koirista, joilla on vaikea tausta. Olen hoitanut todella niin isoja köriläitä kuin myös pikkukavereita sekä kaikkea siltä väliltä. Omassa elämässäni minulla on ollut neljä ikiomaa koiraa ja lapsesta pitäen perheelläni on ollut koiria.

Suurin palo elämässäni on puuhastella koirien kanssa ja kaikenlaiset koirat ovatkin luokseni tervetulleita. Hoidan heitä täydellä sydämellä yksilön kaikki tarpeet huomioiden.

Aloittanut Hännänheiluttajissa 8/23

Oton info

Hoidon sijainti

Espoo, Soukka

Hoitoon voi tulla

Kaikenlaiset koirat, myös haastavat ja kaikenkokoiset.

Hoitokoiran ei tarvitse tulla toimeen muiden koirien kanssa.

Hinnasto

Hoitojakson pituus sopimuksen mukaan

Ma-pe 65€/vrk

Pe-Ma + Pyhät 85€/vrk

Noutopalvelu 0,50€/km

bottom of page