Yhteistyö

Tarjoamme hierontapalvelut yhteistyössä Koiruliinin kanssa. Koiruliini on uusi kotimainen, vastuullinen ja ekologinen verkkoalusta.
Katri hieroo
Perjantaisin aamupäivästä 
Lauantaisin klo 10-14
Riikka hieroo
Maanantaisin päivällä
Lauantaisin klo 10-14
HINNASTO
Hieronta 45€ /45min
Pentuhieronta 30€ /30min
Kysy opiskelijahierontoja opiskelijahintaan

Katri

Opiskelen koirahierojaksi Tampereella Koirakuntosalilla ja valmistun keväällä 2021. Koulumme pääkouluttajina toimivat Kirsi Piispanen (eläinfysioterapeutti ja Koirakuntosalin toimitusjohtaja) sekä Samuli Sairiala (purentaelimistön toimintahäiriöiden hoitoon erikoistunut EAT koulutettu hieroja). Opiskeluun kuuluu yksityiskohtainen ja perusteellinen anatomian opiskelu, joka kattaa niin luuston, lihaksiston, kuin hermostonkin osa-alueet. Lisäksi opinnot sisältävät paljon monipuolista käytännön harjoittelua erilaisia hierontatekniikoita käyttäen. Erityisen tärkeä osa opiskelua on harjaantuminen erirotuisten ja erityyppisten koirien oikeanlaiseen ja ammattimaiseen käsittelyyn. 

Kipinän hierontaopiskeluun minulle antoi yksitoistavuotias borterterrierini Sisko. Siskolla todettiin vuosi sitten spondyloosa. Hieronnasta Sisko on saanut paljon apua vaivaansa, ja on ollut huojentavaa nähdä, kuinka valtavasti Sisko on saanut rentoutta ja reippautta olemukseensa hierontahoitojen kautta. 

Jokainen koira-asiakkaani on ollut omanlaisensa erilaisine vaivoineen. Karvaisista asiakkaistani on tullut jo nyt minulle valtavan tärkeitä ja olenkin saanut hoitaa niin sporttisia agilitykoiria kuin metsässä lenkkeileviä kotikoiria. 

Katri

Riikka

Opiskelen tällä hetkellä koirahierojaksi Tampereella koirakuntosalilla ja valmistun keväällä 2021. Olen aina urheillut monipuolisesti mutta viime vuodet olen keskittynyt kuntosaliharjoittelun. Oman kokemukseni myötä olen huomannut kuinka paljon hieronta auttaa palautumaan ja parantamaan elämänlaatua. Minulla on kotona 3- vuotias Jackrussellinterrieri Juhis  ja sitä myötä kiinnostus koirahierontaan heräsi. Olenkin huomannut oman koiran liikkumisessa parannusta hieronnan aloitettua. Eniten kokemusta löytyy pienistä koirista, mutta kaikenkokoiset koirat ovat lämpimästi tervetulleita hoitooni!

Riikka

Oletko sinä koira-alan ammattilailainen, opiskelija, tai juuri valmistumassa? Esim. Koirahieroja, kouluttaja, trimmaaja.. Mikäli sinulla on kiinnostusta yhteistyöhön kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä kertomalla itsestäsi ja ideastasi sähköpostise info@hannanheiluttajat.fi