top of page

BROOKLYN Viikon tättähäärä

Australianterrieri 1v


Aina siellä, missä tapahtuu. Voisi olla Brooklynin motto. Brooklyn välillä koettelee kaiken ikäisten ja kokoisten kavereidensa rajoja pienellä nuoren neidin uhmaiällään. Tällä viikolla vietettiin Brooklynin 1v synttäreitä kaverien kanssa!


Brooklyn päiväkodilla

Hän on kyllä huippu leikkikaveri! Hän saa jokaisen koiran ja ihmisen liikkeelle ja innostumaan. Brooklyn onkin monen meistä lemppari ja saa aina kehuja kuinka suloinen ja mainio tapaus on. Koirakavereitakin on niin paljon, että sormilla ei pysty edes laskea. Välillä Brooklyn nauttii huomiosta niin paljon, että hän menee aivan kierroksille, kun astuu huoneeseen jossa Brooklyn ja muita koirakavereita on. Brooklyn on hyvin reipas eikä paljoa ketään arkaile. Hän tulee aina kovin innokkaasti päiväkotiin juoksujalkaa. Sisään tultuaan Brooklyn tietää jo oma huoneensa mihin hän aina kiireen vilkkaa menee katsomaan, joko muita kavereita on paikalla. Leluilla leikkiminen on super hauskaa, ja välillä riehaantuukin leikkimään vetoleikkejä jonkun toisen koiran kanssa. Välillä kun muut ovat jo väsähtäneet niin Brooklyn vetää rallia yksin lelun kanssa päiväkodin käytäviä pitkin. Juokseminen, pomppiminen ja namien etsintä on siis lempipuuhaa!


Luonteesta

Brooklyn on hyvin rohkea ja energinen ilopilleri. Haluaisi päästä tervehtimään kaikkia ja viettää jokaisen kanssa aikaa. Brooklyn rakastaa uusia tuttavuuksia ja meneekin aina antamaan kaikille koirakavereille pusuja, mutta jos niistä ei tykätä niin sitten mennään selälleen makaamaan, jonka jälkeen yritetään uudestaan pusutella. Ennen kaikkea pitää päästä leikkimään, oli sitten kyseessä kuka tahansa niin leikkimään täytyy ryhtyä!

Hauskat tavat

Brooklynia kutsutaan B:ksi niin pysytään nopeatempoisemmin hänen perässä.

Hänellä on tapana tervehtiä ohikulkijoita haukahtamalla ja kutsumalla leikkimään pomppimalla ympyrää iloisesti. Välillä Brooklyn pomppiikin kuin mikäkin pupu! Ja toisinaan loikoilee rennosti jalat ja tassut ojossa hauskoissa asennoissaan, vailla huolen häivää. Hänestä ei kyllä stressaavaa saa tekemälläkään vaan on hyvin leppoisa ja elämäniloa täynnä oleva pikkuneiti! Brooklynin suurinta herkkua on kana eri muodoissa ja sen odottaminen saa neidin tanssimaan villisti.Taustatietoa

B:stä saa hyvän kaverin melkeinpä mihin vaan aktiviteettiin siivouksesta ruuanlaittoon, metsäretkeen tai vaikkapa palapelin kokoamiseen. Välillä kun ulkoa kuuluu ääniä B murahtelee ja tuhisee äänille sen kuuloisesti kuin olisi närkästynyt, että muilla on hauskaa ilman häntä..

Viime aikoina Brooklynistä on tullut tosi hyvä ilmaisemaan leikkisuunnitelmansa. Brooklyn tyrkkii lelua syliin kunnes saa leikkikaverin. Päiväkodilta synttärilahjaksi saatu narulelukin on ollut jo hyvin käytössä, omistaja kertoo.


Brooklynille on kauhean ihanaa päästä päiviksi päiväkotiin, jossa riittää kavereita ja actionia, kun kotona on vain loputtomasti tylsiä etäpalavereja. Yleensä kun aamulla saavutaan päiväkodille, Brooklynilla on heti kauhea kiire peremmälle päivän leikkeihin. Kotiin hakiessa Laura usein kertoo päivästä kaverien leikki-intoa kuvaillen. Yleensä päiväkotipäivien jälkeen leikityttää kotona enää ihan vaan hetken, muuten lähinnä nukutaan ja ladataan akkuja..

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page