top of page

JENI Viikon ryömijä

Päivitetty: 10. heinäk. 2021

Parsonrusselinterrieri 6v @jeni_parsonrussell


Ulkoillessa yksikään tien alittava putki tai rumpu ei jää Jeniltä huomaamatta ja niihin on pakko päästä kurkkaamaan ja osaan myös yritetään ryömiä sisälle.


Jeni päiväkodilla

Jeni tulee päiväkotiin aina aivan into piukeana ja alkaa portilla jo heiluttamaan häntää niin vauhdikkaasti, hyvä ettei irtoa! Tuttu ininä alkaa, kun on paljon asiaa ja ei malttaisi odottaa pääsyä kavereiden luokse. Jeni viihtyy hyvin kaiken ikäisten koirien kanssa, välillä pitää tietenkin pentuja vähän komentaa. Lempi kavereita päiväkodilla on Luna, Tyson, Ada ja Albin. Hän viihtyy monessa eri huoneessa ja enää ei olekaan niin väliä missä huoneessa on, kun kaikissa on niin kivoja kavereita! Jeni tykkää nykyään vähän rauhallisemmasta menosta, mutta välillä sitä innostutaan hepuloimaan oikein urakalla. Ulkoillessa Jeni hyppii kaikkien kivien ja korokkeiden päälle häntä heiluen herkun toivossa tai tekee muita temppuja ihan pyytämättä sillä herkuthan aina maistuu!


Luonteesta

Jeni on luonteeltaan tosi iloinen ja sosiaalinen. Hän tykkää kovasti ihmisten antamasta huomiosta ja tahtoisikin olla aina päätähtenä ja huomion keskipisteenä. Välillä jopa mustasukkainenkin, jos kaveri saa rapsutuksia eikä Jeni! Jeni on hyvin ihmisrakas ja innokas pieni koira, omistaja kertoo. Hän olisi ulkona vaikka kuinka kauan, paitsi jos sataa vettä. Silloin ei ole kyllä yhtään Jenin ilma ja pistetään hanttiin jo heti lähtöruudussa!Hauskat tavat

Jeni menee selälleen aina, kun tapaa lempparikaverinsa. Jenin ehdoton suosikki on 8-vuotias Tyson poika. Jeni myös tykkää käpertyä lämpimiin paikkoin nukkumaan ja vielä jos peiton alle pääsee niin se on parasta. Jeni harrastaa naapurustokyttäämistä keittiön ikkunasta, putkien tarkastusta ja koirajuoksua. Otollisin hetki naapurustokyttäämiselle on aamulenkin ja aamiaisen jälkeen, kun koirat liikkuvat läheisessä puistossa, omistaja kertoo. Kesäaikaan kyttääminen rajoittuu taloyhtiön pihalle, koska puiden lehdet peittävät näkymän kevyenliikenteen väylälle.
Taustatietoa

Jeni käy päivähoidossa saadakseen aktiviteettia myös arkipäivisin, jolloin olemme töissä, omistaja kertoo. Koirakaverit ovat tärkeitä ja on hyvä saada viettää aikaa lajitoverien seurassa. Jeni on käynyt Hännänheiluttajissa reilut neljä vuotta ja on viihtynyt mainiosti. Hännänheiluttajissa on joustava ja luotettava palvelu. Aamu-uninen Jeni kömpii sängystä peiton alta, kun mainitaan, että tänään on päiväkotipäivä! Jeni menee innoissaan päiväkotiin eikä taakseen katso, kun jätän sen aamulla hoitoon.

Hännänheiluttajissa on järjestetty koirien tilat niin, että ne voivat olla huoneissa vapaasti ryhmissään. On tilaa painia tai sitten nukkua joissakin monissa makuupaikoissa. Ulos pääsee kaksi kertaa päivässä ja välillä myös koirapuistoon leikkimään kaverien kanssa. Päiväkotipäivän jälkeen kotona on väsynyt koira. Koirajuoksuharrastus on ollut nyt tauolla, koska on ollut hankalaa löytää pienelle koiralle sopivia vetovaljaita. Jeni innostuu, kun juoksuvälineet kaivetaan esiin ja lähdetään lenkille. Kun itseltä loppuu puhti, alkaa Jeni komentamaan ja repimään vetohihnaa, että lisää vauhtia!Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page