top of page

TICO Viikon kaveri

Labradorinnoutaja kohta 1v


Tico on tuttuun tapaan taas ilahduttanut muita päiväkotilaisia rauhallisuudellaan ja hyväntuulisuudellaan! Välillä innostutaan leikittämään kavereita oikein urakalla ja sehän vasta kivaa onkin!


Tico päiväkodilla

Tico tulee juttuun kaikkien koirakaverien kanssa päiväkodilla, niin lämpimästi kuin olla ja voi. Tico osaa kunnioittaa tarpeen vaatiessa muiden tilaa ja myös innostuu leikkiin kuin leikkiin. Välillä onkin mukava torkahtaa lempi mustaan nojatuoliin takahuoneessa, josta ei pilkoitakkaan kuin silmät, kun mainitsee Ticon nimen. Yleensä aamulla tullessaan Tico kiireellä meneekin takahuoneeseen, jatkamaan kauneusuniaan nojatuolissa ennen aamu leikkejä ja lenkkejä. Hän viihtyy erityisen paljon päiväkodissa sisällä ja välillä lenkille lähtö ei olekaan aina niin mieluisaa puuhaa. Silloin lähdemmekin ulos jonkun kivan koirakaverin kanssa yhdessä ja lenkki muuttuukin astetta mukavemmaksi vaihtoehdoksi! ...mutta aina vauhdilla tullaan takaisin sisälle kun siellähän ne kaikki koirakaveritkin on jo odottamassa!


Luonteesta


Ticolla riippuu vähän väsymys asteesta millainen on luonteeltaan päiväkodilla. Välillä unet maistuvat enemmän ja on kiva seurailla kavereiden puuhailuja. Ja sitten taas välillä on mukavaa innostua leikkimään niin isompien kuin pikku kavereidenkin kanssa. Myös älypelit ja namien etsintä ovat hauskaa puuhaa.

Tico on luonteeltaan hyvin sydämellinen ja rakastettava iloinen nuori neiti. Innostuessaan hän ääntelee hauskasti, kuin jutellakseen ja takamus sheikkaa niin vallattomasti, että ei tiedä miten päin olisi! Tico rakastaa kaikkia ihmisiä ja koiria sekä on innoissaan myös kaikista uusista tuttavuuksista. Ei arastele, vaan päinvastoin syöksyy pussailemaan.


Hauskat tavat

Ticolla on aina tapana eteisessä tehdä pieni “kauneuskierros” hän haistelee ketkä ovat jo paikalla ja sitten istahtaa odottamaan portille pääsyä päiväkotiin.

Hän on myös kova pusuttelemaan ja heiluttamaan häntää. Välillä hän syöksyykin niin vauhdilla hyppäämään ja antamaan pusun, ettei ehdi edes reagoidakaan, kun Tico on jo pusuttelemassa. Valjaista Tico ei hirveämmin ole tykännyt. Yksi hauska tapa jota Tico tekee, kun ne laitetaan päälle on se, että hän alkaa kiertämään huonetta hinkaten itseään seinää vasten juuri sen oloisesti, että “pliis! ei näitä!” Panta sopii hänen mielelle paremmin ja sillä siis mennään!
Taustatietoa

Tico on maailman rakastettavin, kiltein ja hellyydenkipein labbis. Tico tarvitsee välillä hoitoa, kun omistajat ovat töissä sillä muuten tarvitsisi olla yksin kotona koko päivän. Kotona kun isäntäväki tulee kotiin niin Tico itkee ilosta ja halailusta ei tahdo tulla loppua, omistaja kertoo iloisesti. Ticon edeltäjä Smokey kävi myös Hännänheiluttajissa ja rakasti päiväkotia sekä piti siellä kuria.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page