top of page

TOTO Viikon hassuttelija

Bichon frise 1v @totobichonbear


Toto on läsnäolollaan valloittanut taas päiväkodin väkeä! Niin koirakavereita kuin meitä ihmisiäkin! Toto rakastaa huomiota ja ihmisiä. Hänellä onkin hauska tapa aina pomppia kahdella jalalla kuin ballerina, kun haluaa huomiota tai innostuessaan.


Toto päiväkodilla

Toto on hyvin rakastettava pieni nallen poikanen ja suloinen kuin mikä! Hän tulee aina hyvällä tuulella ja hyvin innokkaana päiväkotiin ja on valmiina riehumaan muiden koirien kanssa. Erityisen hyviä kavereita ovatkin Brooklyn, Max ja Abu, jotka ovat kaikki aika samanikäisiä. Hän on erittäin mainio ja reipas tapaus. Tykkää juosta ja pomppia. Energiaa riittää vaikka muille jakaa. Hän osaa myös olla hyvin nätisti päiväkodilla, mutta välillä pikku porukan riehaantuessa meno alkaa kaikilla villiintyä. Välillä Toto komentaa muita haukkumalla tai silloin, kun ei saa tarpeeksi huomiota, mutta rauhoittuu kyllä aktivoinnin jälkeen. Viimeaikoina pienillä pojilla kuten Totollakin alkaa olla varmasti niin sanotusti “kevättä rinnassa,” kun kaikki hajut ja tytöt niin kovin kiinnostaisi. Erityisesti ulkona Toto on nyt alkanut reagoimaan kaikkeen liikkuvaan, oli se sitten pyörä, ihminen, postikärry tai mikä vaan. Niin Totolla olisi kaikille kyllä asiaa!


Luonteesta

Toto on hyvin iloinen ja hyväntuulinen nuori kaveri, joka valloittaa kaikki ilmeillään ja eleillään. Aina valmis hyppäämään syliin rapsutettavaksi. Toto on kohta 1,5-vuotias ja jo nyt hänellä riittää luonnetta. Hän on voimakastahtoinen sekä reipas ja aina valmis seikkailemaan. Toto tottelee usein tosi hienosti ja oppii mielellään uusia temppuja. Luultavasti hän tietää myös, milloin tottelusta on hyötyä hänelle itselleen (osaa välillä olla riiviökin). Välillä elämä Toton kanssa vaatii kärsivällisyyttä, mutta hänen kanssaan ei ole koskaan tylsää, omistaja kertoo.


Hauskat tavat

Toto on kova kääntelemään päätään, kun hänelle puhuu ja kuullessaan oman nimensä hän reagoi päätä kääntämällä, ihan kuin odottaisi vastausta, että “no

kerro jo mitä asiaa!” Toton lempiherkku on maapähkinävoiluu ja herkut ovat ehdottomasti parasta piilotettuna. Löydetyn herkun Toto piilottaa vielä itse peiton, tyynyn tai vastaavan alle. Jostain syystä Toto rakastaa varastaa harjoja, omistaja kertoo. Jos kotiin jää vahingossa lojumaan mikä vaan harja (hiusharja, maalausharja, teippiharja, siivousharja, hammasharja), Toto varastaa sen itselleen ja juoksee piiloon sohvan alle. Joskus kelpaa myös lojumaan jääneet kengät tai muut ihmisten tavarat, mutta harjat ovat jostain syystä paras juttu. Meistä omistajista on aina hauskaa, kun Totolla on kymmeniä erilaisia hassuja nukkumisasentoja, jotka vaihtuvat jatkuvasti kesken syvänkin unen.


Taustatietoa

Hännänheiluttajat on siitä hyvä, että siellä näkee varmasti mukavia koirakavereita. Toto rakastaa myös koirapuistoja, mutta koska puistoissa ei aina ole leikkiseuraa, on hyvä että hoitopaikkaan voi luottaa, kertoo omistaja.

Hännänheiluttajista on tullut Totolle osa arkea, siellä on selkeästi mukava porukka ja leikkikavereita joiden kanssa Totolla on hyvä olla. Omistajille on tärkeää, että Totolla on riittävästi koirakontakteja elämässä. Totolla on kuitenkin vielä opettelemista siinä, että osaisi rauhoittua ja levätä silloin, kun on muualla kuin kotona tai muiden seurassa. Hoitopäivän jälkeen Toto nukkuu tosi sikeästi.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page